ارزیابی کاربرد آزمون های تراوش پتاسیم و هدایت الکتریکی در ارزیابی بنیه بذر بادام زمینی تولید شده در آستانه اشرفیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کاربرد آزمون های تراوش پتاسیم و هدایت الکتریکی در ارزیابی بنیه بذر بادام زمینی تولید شده در آستانه اشرفیه دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کاربرد آزمون های تراوش پتاسیم و هدایت الکتریکی در ارزیابی بنیه بذر بادام زمینی تولید شده در آستانه اشرفیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کاربرد آزمون های تراوش پتاسیم و هدایت الکتریکی در ارزیابی بنیه بذر بادام زمینی تولید شده در آستانه اشرفیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کاربرد آزمون های تراوش پتاسیم و هدایت الکتریکی در ارزیابی بنیه بذر بادام زمینی تولید شده در آستانه اشرفیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۲۹

به منظور بررسی اثر اندازه بذر و منطقه تولید بر بنیه بذر بادام زمینی از آزمون هدایت الکتریکی و تراوش پتاسیم استفاده شد. این تحقیق در سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ در سه مزرعه بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه و آزمایشگاه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. عامل اول مزرعه تولید بذر در سه منطقه (نقره ده و امشل و بندر کیاشهر) و عامل دوم نیز اندازه بذر در سه سطح ]بزرگ (بذرهای بیشتر از ۱ گرم)، متوسط (بذرهای بین ۰.۸ گرم و ۱ گرم) و کوچک (بذرهای کمتر از ۰.۸ گرم)[ بودند. نتایج نشان داد که اثر منطقه تولید، اندازه بذر و اثر متقابل آنها بر هدایت الکتریکی محلول مواد خارج شده از بذرها معنی دار بود. کمترین هدایت الکتریکی در بذرهای درشت تولید شده در امشل بدست آمد که حاکی از بنیه بالای بذرهای بزرگ تولید شده در منطقه امشل نسبت به سایر تیمارها بود. اثر اندازه بذر بر مقدار خروج پتاسیم نیز معنی دار بود که بذرهای بزرگ کمترین خروج پتاسیم از بذر بادام زمینی را نشان دادند و به تبع آن دارای بالاترین قدرت گیاهچه بودند. آزمون جوانه زنی استاندارد نیز اثبات کرد که بذرهای درشت تولید شده در منطقه امشل بیشترین قدرت گیاهچه را داشتند. تحلیل شبکه عصبی مصنوعی، مقدار کلسیم موجود در خاک را بسیار اثر گذار بر بنیه بذر بادام زمینی نشان داد. همچنین نتیجه دیگر این تحلیل مشخص نمود که اهمیت متغیرهای تاثیرگذار بر چگونگی طبقه بندی آزمودنی ها توسط شبکه به ترتیب هدایت الکتریکی بادام زمینی، منطقه تولید بذر، اندازه بذر و تراوش پتاسیم می باشند.

کلید واژه: بادام زمینی، بنیه بذر، گیاهچه، منطقه تولید، اندازه بذر، شبکه عصبی مصنوعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.