مقاله جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان) :

مقاله جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۳۷ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: جداسازی طلای کم عیار کانی های سولفیدی چاه خاتون و سنجده به روش بیولیچینگ (منطقه معدنی موته، استان اصفهان)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیولیچینگ
مقاله تیوباسیلوس فرواکسیدانس
مقاله چاه خاتون
مقاله سنجده
مقاله موته

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه معدنی طلای موته در ۲۹۵ کیلومتری جنوب–جنوب غربی تهران و ۷۰ کیلومتری شهر دلیجان قرار گرفته است. در حال حاضر از میان ۹ کانسار اکتشافی، فقط دو کانسار سنجده و چاه خاتون در حال بهره برداری می باشند. یکی از مهم ترین مشکلات استحصال طلا در این دو کانسار رو به اتمام نهادن ذخیره اکسیدی و آغاز شدن کانه زایی در بخش سولفیدی می باشد. با توجه به مطالعات کانی شناسی و ژئوشیمی، طلا به صورت ذرات بسیار ریز در شبکه کانیایی پیریت و آرسنوپیریت احاطه گردیده است و از آنجا که روش های معمول جهت آزادسازی طلا اقتصادی و موافق مسایل زیست محیطی نمی باشد، بنابراین استفاده از تکنیک هایی چون لیچینگ بیولوژیکی که هر دو پارامتر اقتصادی بودن و عدم آلودگی زیست محیطی را دارا می باشند، امری ضروری به نظر می رسد. یکی از بهترین گونه های باکتریایی مورد استفاده در این متد باکتری تیوباسیلوس فرواکسیدانس می باشد. با توجه به این که، عیار کانسارهای چاه خاتون و سنجده از سه گرم در تن کمتر می باشد، نمونه ای نرم از هر دو کانسار تهیه گردید. پس از ۲۰ روز فرآیند بیولیچینگ بر روی نمونه نرم تهیه شده، گونهM8 با PH=2.2 بهترین کارایی را با حذف حدود ۹۶۳ درصد سولفید نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.