مقاله جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده :

مقاله جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر ۱۳۸۸ در نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering) از صفحه ۳۷ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: جذب زیستی فلزهای کادمیم و نیکل توسط جلبک Cystoseira indica به صورت خام و فراوری شده
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایزوترم
مقاله جذب زیستی
مقاله جلبک قهوه ای
مقاله سینتیک
مقاله فراوری شیمیایی
مقاله کادمیم (II)
مقاله نیکل (II)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق، توانایی جلبک قهوه ای دریای عمان به نامCystoseira indica ، برای جذب تک جزیی فلز کادمیم(II) و نیکل(II) از محلول های آبی در شرایط ناپیوسته، مورد بررسی قرار گرفت. ظرفیت جذب این جلبک، به شدت متاثر از pH محلول بود؛ به طوری که با افزایش pH محلول، جذب فلز افزایش یافت. علاوه بر pH، اثر فرآوری شیمیایی با فرمالدهید، گلوتارآلدهید، کلرید کلسیم، اسید هیدروکلریک و پلی اتیلن ایمین بر روی جذب یون هایCd (II) وNi (II) از محلول آبی بررسی شد و مشخص گردید که جلبک Cystoseira indica که با فرمالدهید، فرآوری شده بود، در pH بهینه ۵۵ و۶۰ بیش ترین میزان جذب را دارد که مقدار آن به ترتیب ۱۹۴۲ mg/g و ۱۰۰۶ است. معادله سرعت شبه درجه دوم برای کادمیم و نیکل، به ترتیب با ثابت سرعت ۳۷۹×۱۰ g mg min و ۴۳۲×۱۰، سینتیک جذب را به خوبی توصیف کرد. برای تشریح تعادل جذب، از مدل های ایزوترم دو پارامتری، به صورت خطی استفاده شد. نتایج نشان می دهند که ایزوترم لانگمویر برای هر دو فلز، بهتر از سایر مدل ها توانست داده های آزمایشی را برازش کند. مقدار R۲مربوط به معادله لانگمویر برای جذب هر دو فلز کادمیم و نیکل، ۰۹۸ به دست آمد. بیش ترین مقدار جذب از این معادله برای کادمیم و نیکل به ترتیب برابر ۲۶۳۲ mg/g و ۲۰.۴۸و ضریب b برابر ۰۰۰۲ L/mg و ۰۰۱۷ محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.