پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک :

پروپزال تاثیرخصوصیات شرکت وصنعت برروی شرکت های کوچک

شامل زیر میباشد

بیان مسأله (تشریح ابعاد، حدود مسأله ، معرفی دقیق مسأله، بیان جنبه های مجهول و مبهم و متغیر های مربوط به پرسش های تحقیق ، منظور تحقیق ) :

اهمیت و ضرورت:

سوابق مربوط ( بیان مختصر سابقه تحقیقات انجام شده درباره موضوع و نتایج به دست آمده در داخل و خارج از کشور نظرهای علمی موجود درباره موضوع تحقیق ) :

پژوهش های داخلی:

پژوهش های خارجی:

فرضیه ها ( هر فرضیه به صورت یک جمله خبری نوشته شده است .) :

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها :

اهداف تحقیق ( شامل اهداف علمی۱ ، کاربردی ۲ و ضرورت های ۳ خاص انجا تحقیق ):

هدف کاربردی بیان نام بهره وران ( اعم از مؤسسات آموزشی و اجرایی و غیره ):

جنبه نوآوری و جدید بودن تحقیق :

نوع روش تحقیق:

انواع متغیرها (وابسته – مستقل و…):

جامعه، نمونه و روش نمونه گیری:

بیان مساله ( شامل تشریح ابعاد , حدود مساله , معرفی دقیق آن , بیان جنبه های مجهول و مبهم , متغیرهای مربوطه سئوالات تحقیق , منظور تحقیق ):

آنچه که تصمیم گیری مربوط به ساختار سرمایه شرکت های کوچک و متوسط را تحت تاثیر قرار می دهد به صورت کشف نشده باقی مانده است. شرکت ها به دلیل اجرای پروژه های سرمایه گذاری سودآور در دسترس، تسویه بدهی های موعد رسیده، افزایش سرمایه در گردش و پرداخت سود به سهامداران به منابع مالی متعددی دسترسی دارند. این منابع، وجوه نقد حاصل از فعالیت های عملیاتی و فروش دارایی ها (بعنوان منابع داخلی تامین مالی)، استقراض وام بانکی، انتشار اوراق مشارکت و انتشار سهام جدید(بعنوان منابع مالی برون سازمانی) را شامل می شود)(رحیمیان، ۱۳۸۰). توانایی شرکت ها در تعیین منابع مالی مناسب از عوامل اصلی بقا و رشد و پیشرفت یک شرکت به شمار می رود، مدیریت باید در زمان روش تامین مالی به هدف بیشینه سازی ثروت سهامداران توجه کند و با توجه به هزینه منابع مختلف تامین مالی و آثار این منابع بر بازده و ریسک شرکت به گزینش منابعی روی آورد که باعث به حداقل رساندن هزینه تامین مالی شوند.(کردستانی، ۱۳۸۷).

بررسی مطالعات نشان می دهد که در شرکت های کوچک فعال در صنایعی با هزینه ثابت کم ارتباط معنادارتری بین سودآوری و اهرم بدهی عملیاتی نسبت به شرکت های بزرگ با شرایط مشابه وجود دارد و در شرکت های بزرگ فعال در صنایعی با هزینه ثابت زیاد ارتباط معنادارتری بین سودآوری و اهرم بدهی عملیاتی نسبت به شرکت های کوچک با شرایط مشابه وجود دارد، و برای اهداف تجزیه و تحلیل سودآوری و ارزیابی شرکت ها دو نوع اهرم مناسب و مربوط هستند یکی ناشی از فعالیت های تامین مالی و دیگری ناشی از فعالیت های عملیاتی است.

اندازه شرکت بیانگر حجم و گستردگی فعالیت شرکت است، غالبا شاخص هایی را مبین اندازه می دانند که عملکرد شرکت را نشان دهد نه ظرفیت فیزیکی آنرا( طرفی، ۱۳۸۵). اندازه شرکت به طرق مختلفی از جمله میزان فروش شرکت، ارزش روز یا دفتری دارایی های شرکت، ارزش بازار یا دفتری سهام عادی. اندازه بر ساختار مالی و سودآوری شرکت موثر است. پژوهشگرانی مثل برک (۱۹۹۷) به این نتیجه رسیده اند که هر چه اندازه شرکت بزرگتر باشد فعالیت آن بیشتر است که این امر به سودآوری کمک می کند. همچنین شرکت های بزرگتر از اعتبار بیشتری در بازارهای جهانی سرمایه برخوردارند(طرفی، ۱۳۸۵).

سودآوری صنایع مختلف معمولا یکسان نیست و نسبت های سودآوری از صنعتی به صنعت دیگر، تغییرات عمده ای می تواند داشته باشد. سودآوری متغیری است که در رابطه مستقیم با ریسک می باشد و حتی گاهی در ادبیات مالی بین آنها یک رابطه خطی ترسیم و بیان شده است.

ساختار سرمایه شرکت ها به طور کلی متاثر از میزان سرمایه مورد نیاز و ترکیب منابع تامین مالی است. وام و سهام دو جزء اصلی تشکیل دهنده ساختار سرمایه محسوب می شوند. با توجه به منابع تامین مالی، شرکت ها از بازده و ریسک متفاوتی در عرصه بازارهای تامین سرمایه برخوردار هستند. بنابراین تصمیم های مربوط به ساختار سرمایه نقش موثری در کارایی و اعتبار شرکت ها نزد موسسات تامین سرمایه خواهد داشت. ساختار سرمایه به عنوان مهم ترین پارامتر موثر بر ارزش گذاری و جهت گیری بنگاه های اقتصادی در بازارهای سرمایه مطرح شده است(رابتز، ۲۰۰۳).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.