مقاله نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد :

مقاله نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۷۱ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: نگرشی نو بر سنگ های دگرگونی منطقه بروجرد
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بروجرد
مقاله سنندج- سیرجان
مقاله دگرگونی
مقاله میگماتیت
مقاله هورنفلس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه بروجرد از نظر زمین شناسی بخش کوچکی از زون سنندج- سیرجان محسوب می شود. سنگ های دگرگونی در این منطقه به دو گروه ناحیه ای و مجاورتی تقسیم می شوند. سنگ های دگرگونی ناحیه ای که بخش وسیعی از منطقه را در بر می گیرند شامل اسلیت و فیلیت بوده و در محدوده رخساره شیست سبز (زون کلریت) قرار می گیرند. نفوذ توده گرانیتوئیدی بروجرد به صورت کشیده و طویل به موازات شیستوزیته غالب این سنگ ها با روند شمال غربی- جنوب شرقی، یک دگرگونی مجاورتی در حد رخساره پیروکسن هورنفلس را به وجود آورده است. سنگ های دگرگونی مجاورتی در بخش شمالی توده شامل توالی کاملی از دگرگونی درجه پایین تا بالا شامل شیست لکه دار، هورنفلس شیست، هورنفلس و میگماتیت می باشند ولی در بخش جنوبی به دلیل وجود سیستم های گسله و رانده شدن سنگ های گرانیتوئیدی بر روی سنگ های دگرگونی، این توالی به طور کامل دیده نمی شود. شواهد صحرای و میکروسکوپی نشان می دهند که میگماتیت ها از نوع تزریقی بوده و در حقیقت در اثر تزریق ماگمای گرانیتوئیدی به درون سنگ های دگرگونی به وجود آمده اند. محاسبات دماسنجی گارنت- بیوتیت برروی هورنفلسیها دمای به تعادل رسیدن این زوج کانی را با احتساب متوسط همه کالیبراسیون ها ۴۷۲ درجه سانتی گراد برآورد می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.