مقاله ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها) :

مقاله ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۱۳۳ تا ۱۴۳ منتشر شده است.
نام: ترکیب، منشا و محیط تکتونیکی سنگ های رسی دگرگون شده کمپلکس ماهنشان (متاپلیت ها)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیل
مقاله کمپلکس ماهنشان
مقاله متاپلیت
مقاله نمودارهای متمایز کننده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سنگ های پرکامبرین کمپلکس ماهنشان در شمال غرب ایران تحت تاثیر دگرگونی ناحیه ای و مجاورتی قرار گرفته اند. در این منطقه سنگ های آذرین و دگرگونی مختلفی رخنمون دارند. سنگ های دگرگونی شامل متاپلیت ها (سنگ های رسی دگرگون شده)، آمفیبولیت ها، متاولکانیک ها، پاراگنیس، متاپریدوتیت و سرپانتین ها می باشند. متاپلیت ها دارای دو سری شیستوزیته در دو جهت مختلف هستند. مطالعات دقیق پتروگرافی و پتروفابریک در آن ها نشان می دهند که دو فاز دگرگونی ناحیه ای و یک فاز دگرگونی مجاورتی بر این سنگ ها تاثیر گذاشته اند. کانی های آندالوزیت، استارولیت، کیانیت و گارنت در طی اوج دگرگونی، فاز دوم دگرگونی ناحیه ای، متبلور شده اند. مطالعات ژئوشیمیای متاپلیت ها نشان می دهند که ترکیب سنگ رسوبی اولیه متاپلیت ها قبل از دگرگونی، شیل و یا گریوک بوده است. محیط تکتونیکی تشکیل رسوب اولیه بر اساس نمودارهای متمایزکننده مرتبط با قوس های آتشفشانی می باشد. سنگ منشا متاپلیت های ماهنشان بر اساس شیمی عناصر غیرمتحرک، سنگ های آذرین حد واسط مانند ریولیت تا آندزیت تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.