مقاله الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه :

مقاله الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۴۹ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: الگوی رسوبگذاری و فرسایش در دماغه آبشکن های واقع در سیلاب دشت رودخانه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرسایش
مقاله دیواره رودخانه
مقاله سیلابدشت
مقاله آب شکن
مقاله رسوبگذاری
مقاله آب شستگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منابع طبیعی از جمله جنگل، مرتع، خاک، آب و روی هم رفته عناصر اکوسیستم ها به عنوان بستر حیات طبیعی و اقتصادی هر کشور به شمار می آیند و به دلیل این که رودخانه ها نیز یکی از اجزا منابع آبی محسوب می شوند، حفاظت و بهره برداری بهینه از آنها و همچنین حراست از بستر و حریم آنها ضروری است. رودخانه در ضمن حرکت خود باعث فرسایش بستر و کناره ها می شود. بدین منظور یکی از سازه های جلوگیری از آبشستگی کناره ها، آب شکن می باشد که وظیفه اصلی این سازه ها حفاظت از کناره های رودخانه است. طول آب شکن از پارامترهای مهم در کنترل آب شستگی و محافظت از کناره است و پایداری آب شکن در اثر آب شستگی هنگام برخورد جریان به ویژه نوک آبشکن دارای اهمیتی فراوان است. با توجه به این که سیلابدشت در شرایط عادی خشک بوده و در مواقع سیلابی مستغرق است، رسوبگذاری و فرسایش آن نیز در اندرکنش با کانال اصلی دارای اهمیت می باشد. بدین منظور برای بررسی رفتار آب شکن و اثر شکل دماغه آن با مدل سازی فیزیکی، از سه شکل آب شکن در سیلابدشت و با طول های ۱۰ و ۲۰ سانتی متر، در یک سمت کانال مرکب، طراحی و آزمایش شد. نتایج نشانگر آن است که در یک دبی ثابت؛ آبشستگی در دماغه مستطیلی نسبت به آبشستگی دماغه دایره ای شکل ۲۶ درصد بیشتر است. همچنین افزایش ۸ درصدی دبی در کانال مرکب، میزان بیشینه عمق آبشستگی ۱۷.۵تا ۲۳ درصد در دبی ها و طول های گوناگون آبشکن افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.