مقاله تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا :
مقاله تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۱۹ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر تمرین های حس عمقی – کششی و قدرتی در بهبود عملکرد اندام تحتانی افراد با سندرم استرسی تی بیا
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم استرسی تی بیا
مقاله ورزش های قدرتی
مقاله ورزش های حس عمقی – کششی
مقاله نمره عملکرد اندام تحتانی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: سندرم استرسی تی بیا در دسته ضایعات استفاده زیاد (over use) تقسیم بندی می شود. ورزش های قدرتی و کششی عضلات برای درمان و پیشگیری این سندرم توصیه می شود. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر ورزش های قدرتی و حس عمقی – کششی بر شدت درد و ناتوانی در بیماران با سندرم استرسی تی بیا می باشد.
روش کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی در زاهدان انجام شد. ۲۰ بیمار با درد ساق به طور تصادفی در دو گروه، تمرین حس عمقی – کششی (۱۰ مورد) و تمرین قدرتی (۱۰ مورد) تقسیم شدند. هر دو گروه به مدت دو هفته ورزش ها را انجام دادند. نتایج بر اساس پرسشنامه ناتوانی اندام تحتانی، دامنه حرکتی مفصل، قدرت عضله و رتبه بندی شدت درد (visual analogue scale – VAS) قبل و بعد از درمان جمع بندی شد. داده ها نیز بر اساس آزمون های غیر پارامتریک من ویتنیU و ویل کاکسون تحلیل شدند.
یافته ها: در گروه ورزش های حس عمقی – کششی میزان درد از ۶۴±۱۸ به ۳۲±۱۴ (P<0.05) و در گروه ورزش های قدرتی از ۶۴±۱۲ به ۳۰±۱۲ تغییر یافت (P<0.05) نمره پرسشنامه ناتوانی قبل و بعد از ورزش های حس عمقی – کششی و قدرتی از لحاظ آماری معنادار بود (P<0.05) تحلیل داده ها نشان داد که تفاوت مشخصی بین دو گروه ورزشی در درد و ناتوانی عملکرد اندام تحتانی وجود ندارد (P>0.05).
بحث و نتیجه گیری: نتایج این مطالعه اثرات ورزش های قدرتی و حس عمقی – کششی را در کاهش ناتوانی و درد بیماران مبتلا به سندرم استرسی تی بیا در کوتاه مدت تایید می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.