مقاله بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود :

مقاله بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۲۹ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی روند تغییرات رژیم بارش حوضه آبریز گرگانرود
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بارندگی
مقاله آزمون روند
مقاله رگرسیون خطی
مقاله من-کندال
مقاله گرگانرود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بارش به عنوان یکی از عناصر اقلیمی مهم از پیچیدگی هایی ویژه برخوردار است و معمولا جمع بارش های یک نقطه در مقیاس های زمانی گوناگون دارای توزیع های آماری ساده و متقارنی نیست. در اهمیت مقادیر بارش و تغییرات آن، به ویژه در کشور ما که در ناحیه خشک و نیمه خشک جهان قرار دارد، تردیدی نیست، لذا این پژوهش بمنظور بررسی و شناخت روند داده های بارش در ۷ ایستگاه باران سنجی واقع در شرق استان گلستان با پایه مشترک زمانی ۳۰ ساله (۱۳۵۳ تا ۱۳۸۳) صورت گرفت. برای بررسی روند تغییرات بارندگی طولانی مدت این ایستگاهها از دو آزمون رگرسیون خطی و من-کندال استفاده شد. نتایج نشان داد که در ایستگاههای تمر، تنگراه و گنبد در سطح ۵ درصد روند افزایشی معنی دار در داده های بارندگی سالانه وجود دارد. بارندگی فصل پاییز در بیش تر ایستگاهها روندی صعودی را نشان می دهد، ولی تنها در ایستگاه تمر روند در سطح ۵ درصد معنی دار بود. در مورد بارندگی فصل های زمستان و بهار، هیچ کدام از ایستگاهها روندی معنی دار را نشان نمی دهند و جهت روند در ایستگاههای گوناگون متفاوت است. بارندگی فصل تابستان ایستگاههای تمر، چشمه خان و گنبد روند صعودی معنی دار نشان می دهند. در ارتباط با بارندگی های بیشینه ۲۴ ساعته، فقط ایستگاه های تمر و تنگراه روند صعودی معنی دار نشان می دهند. در مورد تعداد روزهای بارانی، به غیر از ایستگاههای تمر و چشمه خان، سایر ایستگاهها روند صعودی معنی داری را هم در سطح ۵ درصد و هم در سطح ۱ درصد نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.