مقاله تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶ :

مقاله تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۱۵ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: تعیین فون پشه های خاکی شهرستان شیراز در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیشمانیوز جلدی
مقاله فون
مقاله پشه خاکی
مقاله شیراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شهرستان شیراز به عنوان یکی از کانون های مهم لیشمانیوز جلدی نوع شهری و روستایی در ایران به شمار می آید و تاکنون مطالعه دقیقی در رابطه با فون پشه های خاکی موجود در سطح شهرستان انجام نشده است. هدف از انجام مطالعه حاضر، بررسی و شناسایی ناقلین احتمالی لیشمانیوز جلدی نوع شهری و روستایی در سطح شهرستان بوده است.
روش کار: مطالعه حاضریک مطالعه توصیفی است. پشه های خاکی با استفاده از روش تله چسبان (Sticky Trap) در خرداد، تیر و شهریور سال ۱۳۸۶ در مناطق و محلات مختلف شهر شیراز و همچنین روستاهای اطراف شهر صید شدند. پشه های صید شده با استفاده از کلید تشخیصی ندیم و جوادیان تعیین هویت شدند.
یافته ها: از مجموع ۱۳۲۲ پشه خاکی صید شده، یک زیر جنس از جنس (Grassomyia spp) Sergentomyia و ۱۰ گونه شامل سه گونه از جنس (P. papatasi, P. tobbi, P. sergenti) Phlebotomus و هفت گونه از جنس Sergentomyia تعیین هویت شدند. گونه P. papatasiدر ۸ منطقه، گونه P. sergenti در ۲ منطقه و گونه S. sintoni در یک منطقه از ۱۱ منطقه مورد مطالعه، به عنوان گونه غالب شناسایی شدند.
بحث و نتیجه گیری: غالب بودن گونه P. papatasi در مناطق حاشیه نشین شهر شیراز و روستاهای اطراف و همچنین غالب بودن گونه P. sergenti در مناطق شهرنشین دلالت بر وجود گونه های مذکور به عنوان ناقلین احتمالی به ترتیب لیشمانیوز جلدی نوع روستایی در مناطق روستایی و نوع شهری در مناطق شهرنشین می باشد. به منظور تعیین ناقلین قطعی لیشمانیوز جلدی نوع شهری و روستایی در سطح شهرستان، نیازمند بررسی مولکولی ناقلین می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.