مقاله بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق :
مقاله بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مکانیک هوا فضا از صفحه ۵۵ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی های تجربی و عددی پارامترهای موثر در یک روش جدید هیدروفرمینگ ورق
این مقاله دارای ۱۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شکل دهی فلزات
مقاله کشش عمیق
مقاله هیدروفرمینگ ورق
مقاله شبیه سازی اجزای محدود
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در سال های اخیر، روش های مختلف هیدروفرمینگ ورق های فلزی از سوی محققان ارایه شده است. این روش ها، علی رغم داشتن مزایای بسیار، محدودیت هایی نیز دارند. از سوی نگارندگان این مقاله نیز قبلا یک روش جدید هیدروفرمینگ ارایه شده است. در روش ارایه شده در این مقاله از یک صفحه پلی یورتانی به منظور کنترل نیروی ورقگیر و کاهش چروکیدگی در ناحیه فلنج استفاده می شود. پارامترهای موثر، نظیر پیش بشکه ای کردن و فشار شکل دهی، به صورت تجربی و شبیه سازی اجزای محدود مورد بررسی قرار گرفته و نشان داده شده که شکل دهی در قالب جدید هیدروفرمینگ در مقایسه با روش های دیگر هیدروفرمینگ به فشار سیال بسیار پایین تری نیاز دارد. به همین دلیل، پیش بشکه ای کردن تاثیر چندانی بر توزیع ضخامت محصول ندارد. همچنین، نشان داده شده که با افزایش فشار شکل دهی، ضخامت بحرانی از ناحیه سر سنبه به ناحیه دیواره قطعه انتقال پیدا می کند. همچنین، تاثیر اصطکاک بین سنبه و ورق به صورت شبیه سازی مورد بررسی قرار گرفت و نشان داده شد که افزایش اصطکاک سبب بهبود توزیع ضخامت در فرایند کشش عمیق می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.