مقاله بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک :

مقاله بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مهندسی برق مدرس (فنی و مهندسی مدرس) (MODARES JOURNAL OF ELECTRICAL ENGINEERING( از صفحه ۲۱ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بهسازی گفتار مبتنی بر روش ترکیبی تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنامه نویسی ژنتیک
مقاله تفاضل طیفی
مقاله گفتار نویزی
مقاله بهسازی گفتار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بیشتر محیط های زندگی، نویزهای مختلفی حضور دارد که داده های صوتی را تخریب می کند. در این مقاله روشی را معرفی می کنیم که در آن با استفاده از برنامه نویسی ژنتیک، نویز افزوده شده به داده های صوتی کاهش داده می شود تا داده های با کیفیت بهتری به دست آید. به این منظور ترکیب دو روش تفاضل طیفی و برنامه نویسی ژنتیک برای بهسازی گفتار پیاده سازی شده است. در این روش در مرحله اول، نویز به روش تفاضل طیفی کاهش می یابد. در گام بعدی، برای بهسازی بیشتر، از روش برنامه نویسی ژنتیک استفاده می شود. در این گام درخت هایی آموزش داده می شود که گفتار خروجی الگوریتم تفاضل طیفی را به داده های تمیزتری نگاشت می کند. برتری روش ترکیبی پیشنهادی در بهسازی گفتار اثبات شده و بهبودی در حدود ۲ تا ۶۵ دسی بل در نسبت سیگنال به نویز حاصل شده است. مقایسه روشهای برنامه نویسی ژنتیک، شبکه عصبی، تفاضل طیفی و روش ترکیبی حاضر در بهسازی گفتار نشان می دهد که در مجموع، روش ترکیبی تفاضل طیفی- برنامه نویسی ژنتیک نسبت به سایر روشها نتایج بسیار بهتری را ارایه می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.