مقاله بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها :

مقاله بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۲۵۵ تا ۲۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر آموزش بر رفتار زنان خانوار در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن ها
مقاله چربی ها
مقاله مداخله
مقاله وضعیت مصرف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: مطالعه رفتار خانوارها در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها، در پیش بینی وضعیت سلامت جامعه از جایگاه مهمی برخوردار است. هدف این مطالعه بررسی اثر اموزش بر رفتار زنان خانوارهای تحت پوشش مراکز بهداشتی درمانی تدین و فامیلی شهر سمنان در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها بوده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه مداخله ای از نوع قبل و بعد، به ترتیب قبل و بعد از مداخله ۲۵۳ و ۲۵۵ خانوار با روش تصادفی خوشه ای انتخاب و اطلاعات با استفاده از پرسش نامه جمع اوری گردید. فعالیت های مربوط به مداخله شامل سخنرانی، نصب تراکت، توزیع پمفلت و چاپ مطالب اموزشی در روزنامه محلی بوده است.
یافته ها: روغن جامد نباتی اولویت اول روغن مصرفی اکثریت خانوارها به ترتیب قبل و بعد از مداخله برای پخت غذاهای غیر سرخ کردنی، ۵۶۴ درصد و ۳۶۸ درصد و برای غذاهای سرخ کردنی ۶۰۸ درصد و ۳۲۷ درصد، بوده است. بعد از آموزش، استفاده از روغن مایع معمولی و نیز روغن مخصوص سرخ کردنی برای تهیه غذاهای غیر سرخ کردنی و سرخ کردنی افزایش نشان داده است(p<0.001) . بعد از مداخله، درصد خانوارهایی که هنگام تمیز کردن گوشت، چربی مرئی آنرا همیشه حذف نموده از ۵۲ درصد به ۶۲۵ درصد افزایش پیدا کرد(p<0.01) . بعلاوه، بعد از مداخله بردرصد افراد معتقد به مضر بودن روغن جامد نباتی افزوده شده است(p<0.028) .
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که مداخله آموزشی می تواند در افزایش دانش و اصلاح رفتار خانوارها در زمینه مصرف روغن ها و چربی ها موثر واقع شود. لذا اجرا و استمرار این برنامه ها باید مورد توجه سیستم بهداشتی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.