مقاله علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول) دارای ۶۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول) :
مقاله علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مطالعات راهبردی زنان (کتاب زنان) از صفحه ۲۹۳ تا ۳۴۸ منتشر شده است.
نام: علل طلاق و راهبردهای کاهش آن از دیدگاه قرآن کریم (عنوان عربی: أسباب الطلاق والأسالیب لتقلیله من منظر القرآن الکریم بطریقه ترتیب النزول)
این مقاله دارای ۵۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قرآن
مقاله طلاق
مقاله ترتیب نزول
مقاله علل
مقاله راهبرد
چکیده و خلاصهای از مقاله:
چکیده فارسی:
علل طلاق را می توان با ترتیب نزول آیات، تحلیل کرده و بر اساس آرا مفسرین، راهبردهایی را برای کاهش آن یافت. چنین رویکردی به مساله طلاق مسبوق به هیچ پیشینه و زمینه ای نیست. در این مقاله نه عامل طلاق به ترتیب اولویت و در قالب سبکی نظیر روش تفسیر موضوعی مبتنی بر ترتیب نزول، استخراج شده است.
مخدوش بودن روابط جنسی، هم کفو نبودن، ضعف و فقدان اعتقادات، درک متقابل نداشتن، اختلالات اخلاقی و رفتاری، اضطرارهای موردی، بی علاقگی، وجود همسر دیگر و تهمت های ناروا به ترتیب، برخی از آسیب های زمینه ساز جریان طلاق می باشند. فرضیه نوآورانه این مقاله این است که از ترتیب اهمیت و اولویت عوامل، بر اساس اشارات منطوق و مفهوم مخالف آیات، می توان راهبردهایی را نیز برای کاهش طلاق به دست آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.