مقاله تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ :

مقاله تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۳۱۲ تا ۳۱۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر لرزش درمانی بر کوتاهی عضله همسترینگ
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لرزش
مقاله انعطاف پذیری
مقاله کوتاهی عضله همسترینگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کوتاهی همسترینگ ممکن است سبب اختلال در پوسچر و راه رفتن گردد. اخیرا نشان داده شده است که کاربرد لرزش می تواند انعطاف پذیری عضلانی را افزایش دهد. این مطالعه به منظور بررسی تاثیر کاربرد لرزش موضعی عضله همسترینگ بر کوتاهی این عضله انجام شده است.
مواد و روش ها: ۳۰ خانم غیر ورزش کار (۱۸-۲۲ سال) که دچار کوتاهی همسترینگ بودند در این مطالعه شرکت نمودند. این افراد به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند: در گروه مورد مطالعه از لرزش به مدت ۸ هفته و هر هفته ۳ بار استفاده شد. در گروه کنترل هیچ مداخله ای صورت نگرفت نمونه ها در هر گروه از انجام هر گونه فعالیت ورزشی در دوره انجام مطالعه خودداری نمودند. میزان کوتاهی عضله همسترینگ در هر دو گروه قبل و بعد از مطالعه با استفاده از آزمون کشش غیر فعال زانو (Passive knee extension) اندازه گیری شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که میزان کوتاهی عضله همسترینگ در گروه مداخله قبل و بعد از درمان تفاوت معناداری داشته است(p<0.001) . در حالی که در گروه کنترل تفاوت معنی داری در میزان کوتاهی عضله همسترینگ مشاهده نگردید(p=0.181) . هم چنین لرزش به طور متوسط ۱۵ واحد انعطاف پذیری عضله را افزایش داد، در حالی که در گروه شاهد ۰۷۳ انعطاف پذیری عضله افزایش یافت که تفاوت معنی دار بود(p<0.001) .
نتیجه گیری: لرزش موضعی عضله همسترینگ می تواند سبب افزایش انعطاف پذیری عضله گردد. پیشنهاد می شود از این روش هم مانند سایر روش های معمول در برنامه های توان بخشی جهت افزایش دامنه حرکتی و انعطاف پذیری عضلانی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.