مقاله آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن :

مقاله آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۵۰۶ تا ۵۱۵ منتشر شده است.
نام: آنالیز پلی مورفیسم DNA القا شده در موشها بوسیله تشعشات رادیواکتیو حاد و مزمن
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی مور فیسم
مقاله اشعه
مقاله موش
مقاله Random Amplified Polymorphic DNA

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نتایج تحقیقات زیادی نشان داده که در جمعیتهای گیاهی و حیوانی که به طور طبیعی تحت تاثیر اشعه قرار گرفته اند ناپایداری ژنتیکی مشاهده می شود. هدف از تحقیق حاضر ما این بود که پلی مور فیسم RAPD در زاده های حاصل از والدینی که ۳ گری و نیز والدینی که به طور مزمن (مجموع دز ۳۷ سانتی گری) اشعه دریافت کرده بودند مورد بررسی قرار گیرد. روش (RAPD (Random Amplified Polymorphic DNA به طور گسترده ای برای طبقه بندی نژاد ها، لاینها، ارقام و محیط کشتها و نیز برای رسم نقشه های فیلو ژنتیکی استفاده می شود. از نقطه نظر مانیتورینگ ژنتیک تشعشع، نکته مثبت روشRAPD این است که بررسی ژنوم بچه های والدین اشعه دیده خیلی سریع امکان پذیر است و نیازی به دانستن توالی ژنوم موجود از قبل نیست. در این آزمایش از موشهای نر لاین BALB/c، CBA/lac و ماده های هیبرید (CBA/lac×c57/black) استفاده شد. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از این پرایمر ها بیشترین تغییر پذیری مارکر های RAPD را در زاده های موشهای نری می دهد که تحت اشعه گامای حاد با دز ۳ گری سه ماه قبل از جفتگیری قرار داشتند. همچنین افزایش سطح پلی مور فیسم DNA در زاده های موشهایی که تحت اشعه گامای مزمن بودند مشاهده گردید. نتایج مشخص کرد که سطح پلی مورفیسم در موشهای اشعه دیده در مقایسه با موشهای کنترل ۵۰-۲۷درصد بالاتر است. استفاده از این مجموعه پرایمر ها (۷۵۹، ۷۶۰، M1 (761 و ۷۶۳)، ۷۶۵ و M2 (766، ۷۶۸، ۷۶۹ و ۷۷۵)) امکان داد که افزایش معنی داری در فراوانی متوسط باندهای جدید در زاده های گروه تیمار به دست آید که فرصت تحقیقات بعدی در این سیستم را برای مطالعه القا ناپایداری ژنومی می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.