مقاله انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش :

مقاله انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مدیریت ورزشی (حرکت) از صفحه ۵۱ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: انگیزش، رضایتمندی و تحلیل رفتگی داوطلبان در ورزش
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله داوطلبان
مقاله عوامل انگیزشی
مقاله رضایتمندی
مقاله تحلیل رفتگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه جذب، سازماندهی و حفظ داوطلبان، از اهداف مهم مدیریت ورزش در حوزه منابع انسانی است. هدف این تحقیق، بررسی انگیزش، رضایت مندی و تحلیل رفتگی داوطلبان ورزشی در جامعه ایران است. جامعه آماری را ۲۶۰ نفر از داوطلبان ورزشی فعال در هیات های ورزشی استان فارس تشکیل می دادند که ۷۴ نفر از آنها از طریق نمونه گیری خوشه ای به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. اطلاعات مورد نیاز از طریق چهار پرسشنامه تحلیل رفتگی پیتز (۱۹۸۴) با ۲۱ مورد سنجش انگیزش داوطلبان لیات کولیک (۲۰۰۷) با ۲۸ سوال، پرسشنامه رضایت مندی اوموتو و اسنیدر (۱۹۹۵) و پرسشنامه مشخصات فردی جمع آوری شد. برای سنجش پایایی پرسشنامه ها در یک مطالعه راهنما و با استفاده از ضریب همبستگی آلفای کرونباخ به ترتیب ۰۸۱، ۰۸۷ و ۰۷۵ برآورد شد. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح توصیفی و استنباطی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از آزمون همبستگی و MANOVA انجام شد. تجزیه و تحلیل یافته ها نشان داد که عامل حمایت از خانواده و تقدیر و تشکر، بیشترین و کمترین عامل انگیزشی در جذب داوطلبان محسوب می شوند. بین قدرت با عامل حمایت از خانواده، دریافت پاداش و تقدیر و تشکر ارتباط معنی داری مشاهده شد. همچنین رضایت مندی و تحلیل رفتگی در زنان بیشتر از مردان بود. بین قدرت، دریافت پاداش و فقدان تقدیر و تشکر با رضایت مندی داوطلبان ارتباط معنی داری یافت شد. همچنین مذهب، قدرت، دریافت پاداش و فقدان تقدیر و تشکر با تحلیل رفتگی داوطلبان ورزشی ارتباط معنی داری وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.