مقاله توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور :

مقاله توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مدیریت ورزشی (حرکت) از صفحه ۱۷۷ تا ۱۸۸ منتشر شده است.
نام: توصیف ارتباط بین پایگاه مهارگری با تعهد سازمانی اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعهد سازمانی
مقاله پایگاه مهارگری
مقاله تربیت بدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تعهد سازمانی، نوعی نگرش شغلی است که در درک، فهم، پیش بینی رفتار سازمانی کارکنان اهمیت خاصی دارد. تعهد سازمانی ترکیبی از سه بعد عاطفی، عقلایی و هنجاری است و ماهیت ارتباط کارکنان با سازمان در هر یک از این ابعاد سه گانه متفاوت است و لازمه شناخت دقیق این فرایند، درک عامل مرتبط با آن در حیطه نیروی انسانی است. ازاین رو، این پژوهش با هدف تعیین رابطه بین تعهد سازمانی با پایگاه مهارگری اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی کشور انجام شد. روش پژوهش توصیفی-همبستگی و حجم نمونه برابر با ۲۲۰ نفر از اعضای هیات علمی برابر با ۸۳ درصد از حجم جامعه آماری بود. ابزار اندازه گیری نیز پرسشنامه تعهد سازمانی می یر (۱۹۹۱) و پایگاه مهارگری لونسون (۱۹۸۱) بود. داده های حاصل از ابزارهای اندازه گیری به وسیله روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج پژوهش حاکی از وجود ارتباط مثبت و معنی دار بین پایگاه مهارگری درونی با تعهد سازمانی و ابعاد آن و همچنین پایگاه مهار بیرونی (قدرت) با تعهد عقلایی و هنجاری و عامل شانس با تعهد عاطفی در سطحP<0.01 بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.