مقاله نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه :

مقاله نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱۰۱ تا ۱۰۸ منتشر شده است.
نام: نانو دیواره های کربنی رشد یافته به وسیله HFCVD بر روی بستر شیشه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نانودیواره های کربنی
مقاله نانوکریستال های الماس
مقاله بخارات شیمیایی با فیلامان داغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: نانوساختارهای کربنی (CNTs) و نانوفیبرها جذابیت های کاربردی متعددی از قبیل ذخیره سازی گاز، غشاهای ذخیره انرژی الکترومغناطیسی و میدان های نشردهنده نوری دارند.
علاوه بر این ساختارهای کربن گرافیکی دو بعدی معمولا به عنوان نانودیواره های کربنی (CNWs) یا نانوپولک ها مرسومند که جذابیت ساختاری و کاربردی آنها ناشی از نسبت بالای سطح به حجم می باشد. علاوه بر این چنین ساختارهایی در عمل پتانسیل بسیار بالایی به عنوان عناصر ساپورت کننده کلاسترهای فلزی ربیل های سوختی الکتروشیمیایی از خودشان می دهند. مورفولوژی ساپورت های کلاسترهای فلزی نقش عمده ای در فعالیت شیمیایی کلاسترهای فلزی دارد. همچنین نانودیواره های کربنی بسیار تیز با گوشه های باریک عمود بر سطح می توانند به عنوان میدان نشری عمل کنند.
هدف: این کار بر رشد نانودیواره های کربنی (CNWs) بر روی بستر شیشه پوشیده شده با گاز هیدروکربنی، میزان دبی، زمان ترسیب و دما بررسی گردید.
روش بررسی: در این مقاله بستر شیشه توسط پلاسمای دمای پایین با نانوکاتالیزور آهن پوشش داده شد.
نانوساختارهای کربنی (نانوساختارهای کربنی دو بعدی، نانوتیوپ های کربنی و نانوکریستال های الماس) بر روی بستر آهن- شیشه بوسیله ترسیب بخارات شیمیایی با فیلامان داغ (HFCVD) و با استفاده از استیلن (C۲H۲)، متان (CH۴) به عنوان منبع کربنی و گازهای و گازهای رقیق کننده از جمله هیدروژن (H۲) و آمونیاک (NH۳) رشد داده شد. مورفولوژی سطح یه وسیله میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) مشاهده گردید. نمونه ها توسط میکروسکوپ روبش الکترونی (SEM) اسپکتروسکوپی رامان شناسایی شدند.
نتایج: نانودیواره های کربنی با استفاده از مخلوط C۲H۲/NH۳/H۲(۲۰:۸۰:۱۰۰sccm) به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۶۰۰oC در سیستم HFCVD تهیه شدند. نتایج نشان می دهد که نانوکریستال های الماس با استفاده CH۴/NH۳/H۲(۲۰:۸۰:۱۰۰sccm) به مدت ۴۵ دقیقه و دمای بستر ۶۰۰oC در سیستم HFCVD رشد یافت. نتایج نشان می دهد که افزایش زمان ترسیب از ۴۵ به ۶۰ دقیقه باعث کاهش سایز کریستالی (La) و توزیع نانودیواره های کربنی بر روی سطح می شود. افزایش میزان دبی C۲H۲ باعث افزایش La دانسیته بالای نانودیواره های کربنی بر روی سطح می شود.
نتیجه گیری: یکی از مهمترین نتایج این کار این است که رشد نانودیواره های کربنی و نانوکریستالهای الماس بر روی بستر آهن و شیشه به نوع گاز هیدروکربنی در گاز خوراک بستگی دارد. از طرفی مشخص گردید که افزایش دما از ۶۰۰oC به ۷۰۰oCمنجر به تشکیل نانوتیوپ های کربنی بر روی بستر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.