مقاله تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم :
مقاله تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۱۰۳ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: تنوع ژنتیکی صفات مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی در لاین های گندم دوروم
این مقاله دارای ۱۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم دوروم
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله تجزیه علیت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی تنوع ژنتیکی تعدادی از لاین های گندم دوروم، تعداد ۱۰۲ لاین خالص از کلکسیون گندم بخش تحقیقات غلات موسسه تحقیقات اصلاح و نهال بذر دریافت و در سال زراعی ۸۸ – ۱۳۸۷ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در قالب طرح اگمنت (Augmented) شامل شش بلوک به همراه چهار رقم شاهد (یاوارس، آریا، دنا و شتردندان) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در زمان های مناسب از صفات مختلف مورفو لوژیکی و فیزیولوژیکی یادداشت برداری به عمل آمد. نتایج تجزیه واریانس صفات نشان داد که ژنوتیپ ها از نظر اکثر صفات، اختلاف معنی داری با یکدیگر داشتند. همبستگی عملکرد دانه با صفات عملکرد بیولوژیک، رسیدگی فیزیولوژیک، تعداد دانه در سنبله و طول سنبله مثبت و معنی دار بود. رگرسیون چند متغیره خطی نشان داد که صفات عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت و تعداد روز تا ظهور سنبله حدود ۸۴ درصد از تغییرات میانگین عملکرد را در این لاین ها توجیه می کنند. نتایج تجزیه علیت نشان داد که اثر مستقیم عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت بر عملکرد دانه مثبت و بالا بود ولی تعداد روز تا ظهور سنبله فقط اثر غیر مستقیم و منفی از طریق عملکرد بیولوژیک بر میانگین عملکرد دانه داشت. تجزیه خوشه ای بر اساس روش Ward با استفاده از ضریب مجذور فاصله اقلیدسی، ژنوتیپ ها را به چهار گروه تقسیم بندی کرد. نتایج این بررسی حاکی از آن است که صفاتی مانند روز تا ظهور سنبله و عملکرد بیولوژیک را می توان به عنوان شاخص انتخاب در برنامه های به نژدای و به منظور بهبود عملکرد دانه در گندم دوروم مورد استفاده قرار داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.