مقاله تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی :

مقاله تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱۵۴ تا ۱۶۲ منتشر شده است.
نام: تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوردوز گردن
مقاله گونیامتری
مقاله رادیوگرافی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ستون فقرات گردنی، در معرض ناهنجاری ها و آسیب های ورزشی فراوانی قرار دارد. با این وجود تاکنون ابزار اندازه گیری غیرتهاجمی با اعتبار بالا برای ارزیابی سریع، آسان و بدون عوارض ثانویه، به منظور ارزیابی ناحیه گردن معرفی نشده است. هدف از تحقیق حاضر تعیین اعتبار روش اندازه گیری گونیامتری لوردوز گردن از طریق رادیوگرافی می باشد.
روش: آزمودنی های تحقیق را ۱۶ دانشجوی دختر دانشگاه شهید باهنر کرمان دارای ناهنجاری سر به جلو با میانگین سنی ۱۰۶±۱۹۸۱ سال، قد ۱۹۶±۱۶۰ سانتی متر و وزن ۲۷۸±۵۶۵۶ کیلوگرم تشکیل می داد. برای جمع آوری اطلاعات تحقیق از روش گونیامتری و رادیوگرافی استفاده شد. تصاویر رادیوگرافی توسط سه روش کاپانجی، کوب، هاریسون و یک روش مشابه روش گونیامتری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. از ضریب همبستگی پیرسون برای بررسی های آماری استفاده شد.
یافته ها: یافته های تحقیق حاکی از همبستگی معناداری بین اندازه گیری گونیامتری با روش مشابه آن بر روی تصاویر رادیو گرافی در تعیین میزان قوس گردنی (p<0.01،r=0.954 ) و عدم همبستگی معنادار بین روش گونیامتری و سایر روش هاست.
نتیجه گیری: با توجه به همبستگی پایین میان روش گونیامتری با روش رادیوگرافی در ارزیابی میزان زاویه قوس گردنی، روش گونیامتری نمی تواند روش مناسبی برای ارزیابی های زاویه قوس گردنی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.