مقاله ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین :

مقاله ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۷۷ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: ارتباط اندازه قطعات یونجه و سطوح مختلف ماده خشک جیره با برخی شاخصهای متابولیکی و رفتاری مرتبط با سلامت دام در گاوهای شیرده هلشتاین
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدوز
مقاله pH شکمبه
مقاله بیکربنات خون
مقاله اندازه ذرات مدفوع
مقاله نوسانات خوراک مصرفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی برخی شاخص های متابولیکی و رفتاری در گاوهای درگیر با اسیدوز، آزمایشی با استفاده از ۸ راس گاو اصیل هلشتاین در اوایل دوره شیردهی و با جیره های بر اساس جو انجام گرفت. چهار جیره متفاوت از لحاظ ویژگیهای فیزیکی در قالب طرح فاکتوریل ۲×۲ با دوسطح اندازه قطعات یونجه خشک (برشهای ۵ و۲۰ میلیمتر) و دو سطح ماده خشک جیره ( بدون افزودن آب و با افزودن آب تا رسیدن به سطح ۵۰ درصد ماده خشک) بصورت یک طرح چرخشی و جیره های کاملا مخلوط در اختیار گاوها قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد اگرچه اندازه گیری های نقطه ای pH شکمبه در دامنه سلامتی قرار داشته (بالاتر از ۵۸) و نشان از عدم وجود اسیدوزشکمبه ای در گاوها داشت ولی سایر معیارهای اندازه گیری شده حاکی از وجود اسیدوز در گاوهای مورد آزمایش بود. این معیارها شامل پایین تر بودن بیکربنات خون در گاوهای آزمایشی (۲۱ در مقابل ۲۴ میلیگرم در دسی لیتر)، ذرات درشت و مواد هضم نشده درمدفوع (اندازه بحرانی ذرات ۴ میلیمتر در این آزمایش در مقابل ۱۱۸ میلیمتردر حیوانات سالم)، مصرف اجزای درشتتر خوراک (انتخاب به نفع اجزای الک ۱۹ میلیمتری در گاوهای مصرف کننده علوفه ریز) و نوسانات شدید خوراک مصرفی بود. در مقایسه با اندازه گیری های نقطه ای pH شکمبه، مشخصه های متابولیکی و رفتاری دام میتواند بطور موثری در تشخیص دامهای درگیر با اسیدوز مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.