مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی :
مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشنامه اقتصادی از صفحه ۵۹ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل تاثیرگذار بر تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی
این مقاله دارای ۲۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله تابع تقاضای واردات
مقاله درآمدهای ارزی
مقاله مدل تعدیل جزئی
مقاله روش انگل گرنجر
مقاله الگوی خودتوضیح برداری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله رفتار تابع تقاضای کل واردات ایران تحت شرایط محدودیت ارزی برای سالهای ۱۳۸۶-۱۳۳۸ با استفاده از روشهای انگل گرنجر و الگوی خود توضیح برداری، مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج حاصل از تخمین مدل در کوتاه مدت به روش OLS نشان داد که قیمتهای نسبی و پس از آن درآمدهای ارزی بیشترین کشش را در بین متغیرهای تاثیرگذار بر تقاضای واردات داشتند. همچنین برآورد مدل در بلندمدت از روش انگل گرنجر نشان می دهد که در بلندمدت بین تقاضای کل واردات و متغیرهای اصلی آن رابطه تعادلی وجود دارد؛ نتایج تابع واکنش آنی نیز نشان می دهد که بطور متوسط حداقل ۹ سال طول می کشد تا اثر شوک های وارد شده به هر یک از متغیرهای توضیحی تعدیل شود. هم چنین نتایج تجزیه واریانس گویای آن است که قیمتهای نسبی و درآمدهای ارزی بیشترین اهمیت نسبی را در توضیح دهندگی واردات دارند. ضرایب منفی بدست آمده برای متغیرهای مجازی نیز نشان دهنده تاثیر کاهشی این دوران بر کل واردات بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.