مقاله بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان :
مقاله بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مهندسی مکانیک مجلسی از صفحه ۳۷ تا ۴۲ منتشر شده است.
نام: بررسی ریزساختار و تولید عایق فوم ریز ساختاری کابل های هم محور با گاز بوتان
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فوم فیزیکی
مقاله کابل هم محور
مقاله فرآیند اکستروژن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این تحقیق به بررسی تولید کابل هم محور با عایق فوم ریز سلولی پرداخته شده است. ویژگی مهم این تحقیق استفاده از گاز بوتان به عنوان عامل جوانه زای فیزیکی و درعین حال تولید نمونه هایی با اندازه سلول ۱۵۰ میکرون می باشد. این در حالی است که اکثر کارهای تحقیقاتی انجام شده پیرامون اکستروژن فوم های ریز ساختاری، دی اکسید کربن یا نیتروژن را به عنوان عامل جوانه زا انتخاب می کنند. در این مقاله ضمن بیان طراحی و ساخت دستگاه اکسترودر فوم ریزساختاری برای مقاطع ضخیم، تاثیر دما و مواد استفاده شده بر ساختار عایق فوم فیزیکی کابل های هم محور مورد بررسی قرار گرفته است. تاثیر دما با توجه تاثیر آن بر روی استحکام مذاب بسیار قابل توجه است. دمای بالا سبب رشد بیش از حد سلول ها و چگالی سلولی پایین شده و دمای پایین نیز از تعداد سلول های جوانه زده شده می کاهد. استفاده از مواد ترکیبی نیز با توجه به وابستگی شاخص جریان پذیری مواد با استحکام مذاب تاثیر شدیدی را بر روی ساختار اعمال کرده است. در پایان تضعیف یک کابل تولید شده با عایق فوم فیزیکی با یک کابل تولید شده با عایق فوم شیمیایی مقایسه شده است. نتایج به دست آمده بیان گر کاهش ۱۵% تضعیف کابل در فرکانس MHz 3000 در مقایسه با کابل های با عایق فوم شیمیایی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.