مقاله مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع :

مقاله مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مهندسی مکانیک مدرس (فنی و مهندسی مدرس) از صفحه ۲۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: مدل لایه ای برای ساخت قطعات سازه های هوایی با استفاده از فناوری نمونه سازی سریع
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمونه سازی سریع
مقاله مهندسی معکوس
مقاله مدل لایه ای قطعات
مقاله منحنی بی – اسپلاین
مقاله ابر نقاط

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله، نخست برخی از روشهای موجود برای ساخت سریع قطعات هوا – فضایی که پیچیدگی بالایی دارند، معرفی شده و سپس شیوه جدیدی برای ایجاد منحنی های کانتور قطعه ارایه می شود که در آن مستقیم از داده های ابر نقاط استفاده شده است. شیوه ارایه شده برای محاسبه منحنی های کانتور شامل: قسمت بندی داده ها، کاهش داده های نقاط و برازش منحنی بی – اسپلاین است. الگوریتم ارایه شده در محیط نرم افزار ریاضی اجرا و از آن برای تولید منحنی های مرزی کانتور قطعه اتصال دهنده ای بین بال و بدنه هواپیما استفاده شده است. نتایج مقایسه سه بعدی بین ابر نقاط حاصل از اسکن نمونه و مدل لایه ای نشان می دهد که حدود ۹۵ درصد نقاط انحرافی کمتر از ±۰۵ میلیمتر دارند که با توجه به ابعاد قطعه مورد نظر، قابل قبول است. با توجه به ساده بودن الگوریتم ارایه شده و نتایج تجربی حاصل، ادعا می شود که این روش برای ایجاد مدل لایه ای قطعات پیچیده کارایی لازم را داشته و ساخت قطعات را از طریق روش نمونه سازی سریع امکان پذیر می سازد و از آن می توان به طور موثری در ساخت مدل قطعات هواپیماها و سایر سامانه های هوایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.