مقاله بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶ :
مقاله بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی از صفحه ۲۳۸ تا ۲۴۵ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان رضایت مندی کارورزان از وضعیت آموزشی بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارورزان پزشکی
مقاله بخش اورژانس
مقاله رضایت مندی
مقاله آموزش
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: بخش اورژانس در زمینه آموزش پزشکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چراکه در این بخش دانشجو تجربه و مهارت برخورد با وضعیت بحرانی را کسب می نماید. لذا این مطالعه با هدف نظرسنجی از کارورزان در انتهای بخش اورژانس در مورد وضعیت فعلی آموزش ایشان صورت گرفت.
روش ها: مطالعه از نوع توصیفی، مقطعی بود. نمونه پژوهش ۱۲۰ نفر کارورز بخش اورژانس بیمارستان آموزشی امام رضا (ع) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودند که به روش تمام شماری و طی سال تحصیلی ۸۷-۸۶ انتخاب گردیدند. اطلاعات از طریق پرسشنامه محقق ساخته که حاوی ۴ بخش بود (چگونگی سپری شدن وقت کارورزان، رضایت از فراگیری اداره بیماران در وضعیت های خاص و مهارت های بالینی و کیفیت اورژانس)، جمع آوری گردید و توسط نرم افزار SPSS و با آماره های توصیفی و آزمون تی تجزیه و تحلیل شد.
نتایج: میزان رضایت مندی اغلب دانشجویان از نحوه آموزش مهارت های بالینی در اداره شرایط خاص اورژانسی متوسط تا زیاد بود (به جز نحوه اداره فوریت های آلرژیک که رضایت مندی در حد کم گزارش گردید). میزان رضایت مندی کارورزان از نحوه آموزش فرایندهای عملی اغلب در محدوده متوسط تا بسیار زیاد گزارش گردید. میزان موافقت %۶۴۲ شرکت کنندگان در مورد افزایش طول دوره اورژانس در حد زیاد و بسیار زیاد بوده است. متوسط رتبه بندی بخش اورژانس توسط کاورزان در بین سایر بخش های سپری شده در حدود ۲ (نمره یک نشان دهنده بهترین وضعیت، و ۱۰ بدترین وضعیت) بود.
بحث: هرچند در مقایسه با مطالعات قبلی در همین مرکز، میزان رضایت مندی دانشجویان از وضعیت آموزشی افزایش یافته بود، ولی وضعیت فعلی نیز با حد ایده آل فاصله دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.