مقاله تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷ :

مقاله تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی از صفحه ۲۸۴ تا ۲۹۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از کتابچه آموزشی بخش قلب بر وضعیت آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش بالینی
مقاله بخش قلب
مقاله کارآموز
مقاله کارورز
مقاله کتابچه آموزشی دانشجو (log book)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مهارت در انجام اقدامات بالینی از ضروریات حرفه پزشکی است. کسب صلاحیت لازم در انجام مهارت های بالینی مستلزم صرف زمان، شکیبایی و تمرین در یک بستر مناسب است. log book کتابچه آموزشی است که در آن مهارت هایی که دانشجو باید یاد بگیرد فهرست می شود. این مهارت ها با نظر اساتید هر بخش و بر اساس اهداف آموزشی ملی تنظیم شده و به کمک آن می توان فرآیند آموزش را به طور مداوم ارزشیابی نمود. مطالعه حاضر برای تعیین تاثیر استفاده ازکتابچه آموزشی بر یادگیری مهارت های بالینی بخش قلب انجام شده است.
روش ها: این مطالعه نیمه تجربی در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۶ بر روی ۶۰ نفر کارآموزان و کارورزانی که بخش قلب را می گذراندند صورت گرفت. دوره اول دانشجویانی که وارد بخش قلب شدند به عنوان گروه شاهد انتخاب و مهارت های بالینی بخش را به روش معمول آموزش دیدند، دوره دوم دانشجویان در ابتدا کتابچه آموزشی که براساس اهداف بخش قلب تنظیم شده بود؛ در اختیارشان قرار گرفته و توضیحات لازم داده شد. دانشجویان در طول دوره ملزم به پر کردن قسمت های مختلف آن و تایید توسط استاد مربوطه بودند، محتوای آموزشی هر دو گروه یکسان بود. در پایان دوره دانشجویان هر دو گروه توسط چک لیست مربوط به هر مهارت توسط استاد مربوطه مورد ارزشیابی قرار گرفتند و نمرات هر مهارت جداگانه جمع زده شد. میانگین نمرات مهارت های گروه مداخله و شاهد از طریق آزمون t مقایسه شد.
نتایج: میانگین نمرات تمام مهارت های کسب شده توسط کارآموزان و کارورزان در گروه مداخله به طور معناداری بیشتر از گروه شاهد بود (a<0.05). علاوه بر مقایسه میانگین نمرات، نمرات کل مهارت های کارآموزان و کارورزان در دو گروه جمع زده و به صورت کیفی رتبه بندی گردید که گروه شاهد در حد متوسط و گروه مداخله در حد خوب ارزیابی گردیدند.
نتیجه گیری: مشخص نمودن اهداف آموزشی و دادن خط مشی از طریق کتابچه آموزشی می تواند الگوی موثری برای راهنمایی دانشجویان در جهت اهداف بالینی و بهبود کیفیت آموزش مهارت ها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.