مقاله اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت) :

مقاله اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران از صفحه ۹۴ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: اصلاح ناهنجاری های کلاب فوت به روش «پونستی» (نتایج کوتاه مدت)
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلاب فوت
مقاله دستکاری ارتوپدی
مقاله ناهنجاری های پا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه: کلاب فوت یک ناهنجاری مادرزادی است که شیوع آن ۱ در ۱۰۰۰ تولد زنده است. سابقا درمان کلاب فوت در موارد مقاوم غالبا به صورت جراحی بود و عوارض مختلفی به همراه داشت. روش «پونستی» یکی از روش های غیرجراحی کلاب فوت است که به صورت گچ گیری و مانیپولاسیون انجام می شود. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر این روش در کوتاه مدت بود.
مواد و روش ها: در یک مطالعه مداخله ای، ۲۴ بیمار (۳۲ پا) مبتلا به کلاب فوت وارد مطالعه شدند و به روش «پونستی» تحت درمان قرار گرفتند. در ابتدا و انتهای درمان امتیاز «پیرانی» (Pirani score) محاسبه گردید. نتایج در یک پیگیری ۹ ماهه (۱۴ – ۴ ماه) بررسی شدند.
یافته ها: موفقیت درمان در ۳۱ بیمار (۹۶۸%) بدست آمد. میانگین امتیاز «پیرانی» قبل از شروع درمان ۵۵۳بود و پس از انجام روش «پونستی» به ۰۰۹ کاهش یافت (P<0.05). در همه بیماران امتیاز «پیرانی» پس از درمان به صفر رسید. به جز یک بیمار که قبل از درمان ۶ بود و پس از درمان به ۳ رسید. میزان تنوتومی انجام شده ۶۵۶۲% بود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که روش «پونستی» در درمان کلا بفوت موثر است و این روش برای درمان کلاب فوت توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.