مقاله مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی :

مقاله مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۱۹ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه پروتئین ادرار ۸ ساعته و ۲۴ ساعته برای تشخیص پره اکلامپسی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پره اکلامپسی
مقاله پروتئینوری
مقاله استاندارد طلایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه
پره اکلامپسی یک اختلال شایع و اختصاصی بارداری است که مرگ و میر مادری و جنینی قابل ملاحظه ای را موجب می شود، پره اکلامپسی فشار خون با پروتئینوری بعد از هفته ۲۰ است. ادرار ۲۴ ساعته استاندارد طلایی تشخیص است. هدف تعیین ارتباط پروتئین ادرار ۸ و۲۴ ساعته است.
روش کار
این مطالعه توصیفی تحلیلی مقطعی بر ۷۶ خانم با زمان حاملگی بیش از ۲۰ هفته و فشار سیستولیک ۱۴۰ و دیاستولیک ۹۰ میلی متر یا بیشتر با پروتئین ادرار مثبت یا بیشتر در سال ۱۳۸۸ ۱۳۸۹ در بیمارستان امام خمینی و رازی اهواز انجام شد. دو نمونه ادرار ۸ ساعته و یا ۲۴ ساعته در طی ۲۴ ساعت تهیه و در آزمایشگاه از نظر حجم، میزان پروتئین و کراتنین آزمایش شد. سپس همبستگی بین دو آزمون با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و اسپیرمن مورد ارزیابی و داده ها با نرم افزار SPSS و WinPepi مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج
۷۶ بیمار به سه گروه بدون پروتئینوری (منفی) ۱۸، خفیف ۵۳ و شدید ۵ نفرتقسیم شدند. بین دو نمونه ادرار ۸ و ۲۴ ساعته از نظر پروتئین همبستگی مستقیم و بسیار بالایی در پره اکلامپسی خفیف (P<0.001)،(r=0.87) و شدید (P<0.001)، (r=0.9) و در مواردبدون پروتئینوری همبستگی متوسط و مستقیم (r=0.59، P=0.001) دیده شد.
نتیجه گیری
پروتئین ادرار ۸ ساعته ارتباط مستقیم و بسیار بالایی با ۲۴ ساعته دارد. لذا می توان ادرار ۸ ساعته را جایگزین ۲۴ ساعته کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.