مقاله کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند :

مقاله کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از صفحه ۲۰۶ تا ۲۱۴ منتشر شده است.
نام: کفایت دیالیز در بیماران همودیالیزی مزمن مرکز آموزشی درمانی ولی عصر (عج) بیرجند
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله همودیالیز
مقاله KT/V ،URR
مقاله اوره خون
مقاله کفایت دیالیز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در حال حاضر بیش از یک میلیون نفر در جهان تحت همودیالیز قرار می گیرند. عدم کفایت دیالیز یکی از اصلی ترین عوامل مرگ و میر در این بیماران می باشد. مطالعه حاضر با هدف تعیین کفایت دیالیزهای صورت گرفته برای بیماران همودیالیزی بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند انجام شد.
روش تحقیق: این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی و مقطعی بود. ۵۰ بیمار دیالیزی که شش ماه از شروع دیالیز آن ها می گذشت به روش سرشماری انتخاب شدند. داده های فردی، وزن قبل از شروع و پس از اتمام جلسه دیالیز، دور پمپ خون دستگاه، اوره خون قبل از شروع دیالیز و اوره خون بعد از اتمام دیالیز اندازه گیری شد. برای اندازه گیری اوره خون پس از دیالیز، ظرف یک دقیقه پس از کاهش سرعت خون، تا ۵۰ میلی لیتر از خون برگشتی از بدن بیمار گرفته شد و مقادیر آن ثبت گردید. سپس مقادیر Urea Reduction Ration و KT/V (K یا کلیرانس اوره،T یا مدت زمان دیالیز و V یا حجم توزیع اوره در بدن) محاسبه شد و با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی و نرم افزار SPSS، بیماران در سه طبقه کفایت دیالیز نامطلوب، نسبتا مطلوب و کاملا مطلوب قرار گرفتند.
یافته ها: میانگین سن ۱۶۷۲±۴۷۷۰ سال، وزن قبل دیالیز ۱۲۳۶±۵۸۲ و بعد از دیالیز ۱۲۲۲±۵۶۲ کیلوگرم و میانگین۲۱۴۰ BMI ، اوره قبل از دیالیز ۳۷۹۲±۱۴۰۴۲ و اوره بعد از دیالیز ۱۶۷۵±۵۲۳۲ میلی گرم در دسی لیتر بود. ۷۰ درصد بیماران KT/V بین ۰۹ تا ۱۲ و ۶۶ درصد URR بین ۶۱ تا ۷۰ درصد داشتند و کفایت دیالیز در حد نسبتا مطلوب گزارش گردید. میانگین کلی KT/V بیماران ۱۱۷ و ۶۲۸ URR درصد بود. بین BMI، متوسط دور پمپ خون، جنسیت بیماران و تعداد جلسات دیالیز در هفته با کفایت دیالیز ارتباط معنی دار آماری وجود داشت (P<0.05).
نتیجه گیری: پیش گیری از End Stage Renal Disease در سطح جامعه و توجه به جزییات استراتژی انتخاب شده از قبیل افزایش ساعات دیالیز، نوع صافی و تعداد جلسات دیالیز در هفته در بخش های دیالیز اهمیت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.