مقاله نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم :
مقاله نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند ۱۳۸۹ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۲۲ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: نقش عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در سرطان دهانه رحم
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان دهانه رحم
مقاله عوامل فردی- اجتماعی و اقتصادی
مقاله عوامل پیش بینی کننده
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: سرطان مهاجم دهانه رحم از شایعترین علل مرگ ناشی از سرطان های دستگاه تناسلی زن است که می توان با شناخت عوامل خطر و کنترل آنها میزان بروز و مرگ و میر ناشی از آن را کاهش داد. با توجه به تفاوت های اقتصادی، اجتماعی و فعالیت جنسی جامعه ایران و سایر کشورها، این مطالعه به منظور بررسی عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی در زنان مبتلا به سرطان دهانه رحم انجام شد.
روش کار: این مطالعه مقطعی روی ۵۰ بیمار مبتلا به سرطان دهانه رحم بستری در مرکز آموزشی درمانی الزهرا تبریز (گروه بیمار) و ۲۰۰ نفر زن سالم گروه شاهد در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۷ انجام شد. مشخصات فردی، اجتماعی و اقتصادی دو گروه به کمک یک فرم جمع آوری و با آزمون های تی مستقل، من ویتنی یو، مجذور کای و رگرسیون لوجستیک به کمک نرم افزار SPSS (نسخه ۱۶) تحلیل شد.
یافته ها: خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم در سن بالای ۵۰ سال (۱۳۳=OR)، در زنان دارای شوهران سیگاری (۱۴۵=OR) و در سطح پایین در آمد شوهر (۱۳۲=OR) افزایش نشان داد. سن پایین ازدواج (p<0.05)، تعداد پاریتی ۵ و بالاتر (p<0.05)، سن پایین اولین زایمان (p<0.05) و دفعات زیاد ازدواج (p<0.05) با افزایش خطر سرطان دهانه رحم همراه بود. سابقه مصرف کاندوم %۷۰ و انجام پاپ اسمیر %۹۰ اثر محافظتی در ایجاد بیماری نشان داد.
نتیجه گیری: با توجه به عوامل فردی اجتماعی و اقتصادی دخیل به عنوان عوامل خطر برای ایجاد سرطان دهانه رحم، تدوین برنامه های آموزشی و تشویق به شرکت در برنامه های غربالگری به وبژه برای زنان در سطوح اقتصادی پایین ضروری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.