مقاله بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM) :

مقاله بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در صنایع چوب و کاغذ ایران از صفحه ۵۷ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: بررسی امکان بهبود ویژگی های مقاومتی چوب صنوبر با روش ترکیبی اصلاح گرمآبی، مکانیکی (CHTM)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیمار ترکیبی گرمآبی مکانیکی
مقاله چگالی
مقاله خواص خمشی
مقاله مقاومت به ضربه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش با ابداع شیوه ای جدید و ترکیب دو روش اصلاحی گرمآبی (Hydrothermal) و مکانیکی (Mechanical) اقدام به اصلاح ویژگی های مکانیکی چوب صنوبر شد. بدین منظور نمونه هایی به ابعاد۵۰۰×۵۵×۵۰mm تهیه شدند و در رآکتور ویژه ای، با دماهای ۱۲۰، ۱۵۰ و ۱۸۰ درجه سلسیوس و به مدت ۳۰ دقیقه در درون آب تیمار شدند. پس از آن نمونه ها با پرس و تحت فشار ۸۰ بار و دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۰ دقیقه و با ضریب فشردگی ۶۰% فشرده شدند. چگالی، خصوصیات خمشی (مدول کشسانی و مدول گسیختگی) و مقاومت به ضربه نمونه های تیمار شده اندازه گیری شدند و با نمونه های تیمار نشده مقایسه شدند. نتایج به دست آمده نشان دادند که چگالی، مدول کشسانی و مقاومت به ضربه چوب صنوبر با افزایش دمای تیمار فزونی یافتند و بالاترین چگالی، مدول کشسانی و مقاومت به ضربه در دمای ۱۵۰ درجه سلسیوس به دست آمد. افزایش دما تا ۱۲۰ درجه سلسیوس، مدول گسیختگی را بالا برد؛ ولی افزایش دما تا ۱۸۰ درجه سلسیوس، این مدول را تا حد چوب صنوبر تیمار نشده کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.