رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک :

چکیده :
یک آزمایش در مزرعه باغبانی شریی بنگلا دانشگاه کشاورزی، داکا-۱۲۰۷، بنگلادش، در طول بازه زمانی اکتبر ۲۰۱۲ تا مارس ۲۰۱۳ برای پیدا کردن اثر اسیدجیبرلیک بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی انجام شد. آزمایش شامل چهار غلظت اسیدجیبرلیک شامل شاهد= G0 (بدون اسیدجیبرلیک)، G1 =75 پی پی ام اسیدجیبرلیک، G2 = 100 پی پی ام اسیدجیبرلیک و G3 = 125 پی پی ام اسید جیبرلیک بوده است. این آزمایش در بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفته است. همه پارامتر به طور معنی داری در غلظت های مختلف اسیدجیبرلیک متفاوت بودند. بیشترین عملکرد (۹۲.۹۹ تن/هکتار) از تیمار G3 به دست آمد در حالی که G0 کمترین عملکرد (۶۰.۴۶ تن/هکتار) را نشان داده است.
کلمات کلیدی: Lycopersicon esculentum Mill ، گوجه فرنگی، رشد، عملکرد و اسید جیبرلیک.

Abstract :

An experiment was conducted in the Horticultural Farm of Sher-e-Bangla Agricultural University, Dhaka-1207, Bangladesh, during the period from October 2012 to March 2013 to find out the effect of GA3 on the growth and yield of tomato. The experiment consisted of four concentration of GA3 such as control G0= control (no GA3), G1= 75 ppm GA3, G2 = 100 ppm GA3 and G3= 125 ppm .The experiment was laid out in RCBD with three replications. All parameter varied significantly at different concentration of GA3. The highest yield (92.99 t/ha) was obtained from G3 treatment whereas the G0 gave lowest yield (60.46 t/ha).

Keywords: Lycopersicon esculentum Mill. Tomato, growth, yield, gibberellic acid.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.