مقاله بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی) :

مقاله بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۵۷۳ تا ۵۸۳ منتشر شده است.
نام: بررسی بیوسیستماتیکی جوندگان شیراز (بخش مرکزی)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیراز
مقاله فون
مقاله جوندگان
مقاله مورفولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناسایی بیوسیستماتیک (شناخت طبیعت زنده) هر تاکسون لزومی بنیادی برای دستیابی به کاربرد، بهره گیری بهینه و پایدار آن است. یکی از ویژگیهای بیوسیستماتیک هر تاکسون بررسی گوناگونی زیستی آن است. در این جا گوناگونی جوندگان بخش مرکزی شهرستان شیراز و به ویژه پارک ملی بمو مورد نظر است. نمونه برداریها طی یک سال با تله های زنده گیر و کشنده از جاهای کم و بیش متفاوت از لحاظ جنس خاک، پوشش گیاهی و دیگر خصوصیات ژئومورفولوژی متغیر انجام شد. تا کنون ۷ گونه از جوندگان: گونه های موش خانگیMus musculus ، جربیل هندی Tatera indica، جرد ایرانیMeriones persicus ، جرد لیبی Meriones libycus، رت سیاه Rattus rattus، ول ایرانیMicrotus irani ، و تشی Hystrix indica شناسایی و ویژگیهای ریختی، صفات دندانی و جمجمه ای بررسی شدند. گونه های جرد لیبی و جربیل هندی از یک سو و گونه های جرد ایرانی و ول ایرانی از سوی دیگر همجا (sympatric) صید شدند. وجود ول ایرانی که تا به حال تنها از مکان تایپ خود (شیراز) گزارش شده تایید شد. علاوه بر موش خانگی که پراکنش جهانی دارد گونه جرد ایرانی نیز در بمو به علت سازش پراکنش وسیعی را نشان می دهد. انگلهای شناسایی شده روی تن جوندگان گرفته شده گونه های کک Cetenocephaledes canis، شپش Poly pylax و هیره Ornithnyssus bacoti بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.