پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی :

پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی
فهرست مطالب

عنوان

۱- مقدمه و تاریخچه

۲- تعریف تابش

۳- امتیازات تابش

۴- واحدهای اندازه‌گیری

۵- اثرات مختلف تابش در مواد غذایی

۵-۱- اثر بر میکروارگانیسم‌ها

۵-۲- اثر بر روی آنزیم ها

۵-۳-اثر برفاکتورهای تغذیه‌ای و اجرای غذایی

۵-۳-۱- تأثیر برروی پروتئین‌ها

۵-۳-۲- تأثیر برروی چربی‌‌ها

۵-۳-۳- تأثیر برروی کربوهیدرات‌ها

۵-۳-۴- تأثیر برروی ویتامین‌ها

۵-۴- اثر تابش برروی خواص ارگانولپتیکی

۵-۴-۱- عطر و بو

۵-۴-۲- مزه

۵-۴-۳- رنگ

۵-۴-۴- بافت

۶- شیوه عمل پرتوهای تابیده شده

۷- نقش‌های مختلف تابش در مواد غذایی

۷-۱- استریلیزاسیون تجاری مواد غذایی (Radappertization)

۷-۲- استریلیزاسیون معمولی مواد غذایی (Radicidation)

۷-۳- پاستوریزاسیون مواد غذایی (Radurization)

۷-۴- ضدعفونی مواد غذایی (Disinfection)

۷-۵- آفت‌زدایی مواد غذایی (Disinfestations)

۷-۶- جلوگیری از جوانه‌زدن

۸- اثرات سودمند پرتودهی (Benefits)

۹- خطرات و معایب اشعه‌دهی (Risks)

۱۰- ایمنی و کنترل کیفیت غذاهای تابش داده شده

۱۱- ایمنی واحدهای تابش‌دهنده

۱۲- نکاتی درباره آژانس‌ها کنترل و اجرایی

۱۳- برخی اطلاعات جدید در زمینه ایمنی فرآیند اشعه‌دهی

۱۴- بررسی و برآورد هزینه‌های تشعشع

۱۵- بکارگیری سیستم HACCP در غذاهای اشعه دیده

۱۶- نتیجه‌گیری

۱- مقدمه و تاریخچه تابش:

کشف رادیواکتیویته در سال ۱۹۸۶ فیزیکدان فرانسوی هانری بکرل (H. Bequrel)

مطالعات ابتدائی در مورد پدیده رادیواکتیویته نشان می‌دهد که انتشار اشعه مستقل از هر گونه شرایط فیزیکی و شیمیائی است. مثلاً قرار دادن یک عنصر رادیواکتیو در شعله آتش یا قرار دادن آن در هوای آزاد و یا در آب معمولی هیچ تأثیری در قدرت اشعه‌دهی آن ایجاد نمی‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.