فایل تشریح سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل تشریح سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر دارای ۴۷۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل تشریح سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل تشریح سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل تشریح سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل تشریح سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر :

شرح کامل و مفصل از سخت افزار کامپیوتر و رفع عیوب مختلف یک کامپیوتر

بخشهایی از متن:

پردازنده

یک کامپیوتر از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است ولی هیچ کدام از آنها اهمیت پردازنده، (CPU) را ندارند. این واحد قطعه ای مربع شکل از جنس سیلسکون است که به عنوان روح هر کامپیوتر شناخته می شود. پردازنده نقش زیادی در کارآیی کامپیوتر دارد و تولیدکنندگان، قیمت کامپیوتر خود را باتوجه نوع به سرعت پردازنده آنها تعیین می کنند. اگر در صدد خرید کامپیوتر جدید و یا ارتقای کامپیوتر قدیمی خود هستید، لازم است طرز کار پردازنده را بشناسید تا بر این اساس، تصمیمات صحیح را اتخاذ نمائید.

امروزه برای خرید یا ارتقا یک سیستم کامپیوتری انتخابهای بسیاری وجود دارند. البته این جنبه مثبت قضیه است. جنبه منفی آن این است که تنوع زیاد پردازنده ها، باعث گیج شدن خریداران می شود. شرکت Intel به تنهایی بیش از ۳۰ نوع پردازنده مختلف تولید کرده است. AMD و cyrix هم بیش از این مقدار، پردازنده وارد بازار نموده اند.

تکنوژی پردازنده ها به سرعت در حال پیشرفت است به طوری که حتی عمر مفید سیستمهای دارای پردازنده های سریع، حداکثر ۵ سال می باشد. ممکن است این زمان طولانی به نظر برسد، ولی آن روی این قضیه، قانون Moor است که توسط مؤسس اینتل یعنی گوردن مورد مطرح شده است. این قانون می گوید که قدرت پردازنده ها ) که معیاری است از تعداد مداراتی که می توان در داخل یک فضای ثابت جای داد) هر ساله دو برابر می شود. این فصل به شما کمک می کنند تا طرز کار پردازنده های سازگار با X86 را بهتر درک نمائید.

در این قسمت، در مورد پردازنده های اینتل و پردازنده های سازگار با رده X86 که توسط شرکتهای چون Cyrix, AMD و IBM عرضه شده اند، بحث خواهیم کرد. همچنین پردازنده های تقویت شده مانند پردازنده های OverDrive از شرکت اینتل و محصولات مشابه از شرکتهای Evergreen و Kingstone و دیگران مورد بررسی قرار خواهند گرفت. با وجود این که این پردازنده ها از نظر سرعت و طرز کار با هم تفاوت دارند، ولی همگی از قابلیت اجرای سیستم عاملهای مختلف از جمله DOS، ویندوز ۱/۳، ویندوز و ویندوز NT و نیز برنامه های کاربردی سازگار با آنها برخوردارند.

نرم افزاری که برای ارتقای پردزنده لازم است

نصب یک پردازنده جدید نیز همانند نصب هر سخت افزار جدید به یک نرم افزار نیاز دارد تا مشخص شود که آیا سیستم با پردازنده جدید کار خواهد کرد یا خیر. پردازنده های ارتقائی همانند پردازنده OverDrive اینتل به همراه یک دیسک عرضه می شوند. این دیسک، BIOS سیستم را بررسی می کند تا مشخص شود که آقا قادر به کار با پردازنده جدید است یا خیر، در صورتی که پاسخ منفی باشد، باید یک BIOS جدید برروی سیستم نصب نمایید.

اگر سیستم شما دارای BIOS از نوع flash است می توانید به راحتی و به کمک نرم افزار، آن را update کنید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که مدل دقیق کامپیوتر و مادربرد آن را مشخص کنید. همچنین سازنده و نسخه BIOS فعلی را بررسـی کنید. این اطلاعات را می توانید هنگام راه اندازی سیستم مشاهده نمائید. به کمک این اطلاعات می توانید با سایت Web یا BBS شرکت سازنده BIOS سازگار با آن را مشاوره کنید.

برای ارتقای BIOS اعمال زیر را انجام دهید:

۱ـ برنامه BIOS را از سایت Web سازنده آن به کامپیوتر خود منتقل نمایید و سپس فایل جدید را روی یک فلاپی دیسک کپی کنید.

۲ـ کامپیوتر را خاموش کرده و دیسکت را درون درایو قرار دهید.

۳ـ کامپیوتر را روشن کنید و آن را بوسیله دیسکت راه اندازی کنید. دستورالعملها را دنبال کنید تا BIOS خود را update نمائید.

۴- منتظر باشید تا عمل update کردن BIOS خاتمه یابد. اینک کامپیوتر باید به طور اتوماتیک خودش را با BIOS جدید راه اندازی نماید.

برای دستیابی به اطلاعات بیشتر در زمینه BIOS سیستم، به فصل ۱۰ تحت عنوان «مادربردها و کیس ها مراجعه نمایید.

سیستـم هـای قدیمی ممکن است دارای EPROM[1] باشند. این نوع حافظه را به راحتی نمی توان مجدداً برنامه ریزی نمود. در این موقع شما باید سعی کنید از فروشنده مادربرد یا سیستم، یک EPROM update شده را بخواهید. البته قیمت و مشکلات نصب این تراشه جدید ممکن است مانعی بر سر راه خرید آن باشد.

علاوه بر آن، ممکن است فروشندگان، update EPROM شده برای مادربردهای قدیمی نداشته باشند. در این صورت تعداد انتخابهای شما محدود خواهد بود.

کارآیی: حتی اگر پردازنده جدید شما به update BIOS شده نیازی نداشته باشد، شما باید به هر حال به فکر نسخه جدیدی برای BIOS سیستم خود باشید. معمولاً تولیدکنندگان مادربرد BIOS نسخه های update شده ای از BIOS را عرضه می کنند که کارآیی آنها بهینه شده و بدین لحاظ، کارآیی سیستم موجود را بسیار افزایش می دهند.

پشتیبانی از حافظه پنهان write-back دستیابی راحت به حافظه و همچنین اصلاح خطاهای تصادفی، از ویژگیهای کلیدی مهم در نسخه های update شده BIOS به شمار می آیند.


[۱] – EPROM: Electrically Programmable Read-Only Memory

تست پردازنده جدید

Pentium 4 570J در برنامه های کاربردی عمومی که تحت نرم افزار Sysmark تست شده اند سایر رقبای خود را از خانواده Athlon 64 پشت سر گذاشته است.

در بازی ها و برنامه های تابع آن ما شاهد تصویر متفاوتی از پردازنده جدید هستیم: Pentium 4 570J از رقبای خود عقب افتاده است.

در تست ۳Dmarx05 بدون هیچ تردیدی Pentium 4 570J از سایر رقبای خود پیشی گرفته است. این موضوع ممکن است در نتیجه پشتیبانی از تکنولوژی Hyper Threading پردازنده های اینتل در برنامه ۳DMark05 حاصل شده باشد.

نتیجه گیری

قبل از گفتن هر چیز درباره پردازنده Pentium 4 570J تاکید می شود که این پردازنده اولین نماینده تغییرات کیفی ایجاد شده در هسته Prescott در آینده بطور پیوسته در تمام Pentium 4 های سری ۵۰۰ یافت خواهد شد و در پردازنده های Pentium 4 تکنولوژی های Execute Disable Bit و Enhanced Halt Mode CIE و Thermal Monitoring2 اضافه خواهد شد. سیستم عامل ه همراه برنامه هایش هم اکنون می تواند در مقابل کدها مضرر و ویروس ها محافظت شوند. پراکندگی حرارتی پردازنده های Pentium4 در حالت معمول کاهش خواهد یافت و افت کارایی در هنگام داغ شدن پردازنده زیاد نخواهد بود.

در کنار آن معرفی نسخه E0 از هسته Prescott به معنی افزایش توان Overcloking در این سری Pentium 4 ها می باشد. بنابراین سومین نسخه از هسته Prescott توان فتح کردن فرکانس های بالای ۴GHz را با Overclockuing خواهد داشت و این خبر خوبی برای علاقه مندان خواهد بود.

نصب مادربرد جدید

اکنون در نیمه راه هستید و قسمت اعظم کار را انجام داده اید. این بدان معنا است که فقط چند کار جزئی در پیش رو دارید. یکی از این کارها اطمینان یافتن از این موضوع است که مادربرد به خوبی تغذیه می شود. نصب کابلهای تغذیه بدون دقت کافی، می تواند منجر به سوختن مادربرد شود. چندین بار بررسی کنید تا مطمئن شوید که پین ۱ رابطها و کابلها به درستی و در جهت صحیح به کانکتور مربوطه متصل شده باشند. اگر در این خصوص شک دارید، به کاتالوگ مادربرد رجوع کرده و آن را دوباره مطالعه کنید.

۱ـ حال وقت آن است که پردازنده را نصب کنید. در تمام مادربردها به جز مادربردهای پنتیوم II ابتدا باید محل مربوط به قرارگرفتن سوکت پردازنده را تعیین نموده و گوشه مربوط به پین شماره ۱ را پیدا کنید (در محل پین شماره ۱، نقطه ای وجود دارد و در آن گوشه سوکت، یک شکاف دیده می شود). اهرم پلاستیکی ZIF[1] را که در کنار سوکت قرار دارد، به طرف بالا بکشید. حغال گوشه شکاف دار پردازنده را با پین شماره ۱ سوکت مربوطه منطبق نموده و آن را به آرامی روی سوراخ های سوکت قرار دهید، ولی فشاری به پردازنده وارد نکنید. وقتی که پردازنده در جای خود قرار گرفت، به آرامی اهرم را پایین آورید تا پردازنده در جای خود محکم شده و با سوکت به خوبی ارتباط برقرار کند.

۲ـ سپس پنکه خنک کننده پردازنده را همانطور که در کاتالوگ آن نوشته شده، به پردازنده وصل کنید. در بعضی مواقع برای اطمینان از اتصال کامل، باید از ورقه های چسبی مخصوص استفاده کنید. کابل برق پنکه را به یکی از کابل های منبع تغذیه وصل کنید.

۳ـ واحدهای حافظه SIMM را در سوکتهای خالی حافظه روی مادربرد نصب کنید. اگر RAM جدید هم خریداری کرده اید، آن را نیز نصب کنید. پین شماره ۱ حافظه SIMM (آن طرف از حافظه که گوشه پایینی به صورت هلالی بریده شده است) را با پین شماره ۱ شکاف منطبق کنید. لبه های حافظه را با زاویه ۴۵ درجه در داخل سوکت قرار دهید و آن را به طرف عقب بکشید تا گیره های سوکت در سوراخ های حافظه، جا بیفتد.

۴ـ می توانید سیم ها و کابل های مزاحم را به یکی از لبه های جعبه کامپیوتر ببندید تا مزاحم کارتان نباشند. مادربرد را به دقت در داخل جعبه کامپیوتر قرار دهید. دقت کنید که پورت صفحه کلید با حفره مربوطه که روی جعبه کامپیوتر قرار گرفته، تنظیم شود. بدین ترتیب، سوراخ های مختلف روی مادربرد با سوراخهایی که در ته جعبه کامپیوتر وجود دارند منطبق می شوند. پیچ های پلاستیکی را در این سوراخها قرار داده و مادربرد را به جعبه ببندید. برای اینکه قسمتهای فلزی بالای پیچ با هیچ مداری اتصال پیدا نکند می توانید در اطراف پیچها از ماده عایقی نظیر کاغذ یا واشر عایق استفاده کنید.

۵ـ خطرناکترین مرحله، نصب مجدد کابل برق به مادربرد است. یک عمل نادرست ممکن است باعث سوختن مادربرد شود. مطمئن شوید که کابلهای منبع تغذیه به درستی به مادربرد وصل شده اند به طوری که سیمهای سیاه رنگ این کابلها، در وسط قرار گرفته اند. اینک کابلها را به کانکتورهای مربوطه خود وصل کنید.

۶ـ پورتهای سریال و موازی را به مکانهای مناسب خود در پشت جعبه کامپیوتر متصل کنید. قبل از وصل کردن پورت سریال، کاتالوگ سیستم را مطالعه کنید تا مشخص شود که کدام پورت از COM1 و کدام یک از COM2 استفاده می کند. مطمئن شوید که پورتها، با علامتهایی که در پشت جعبه کامپیوتر حک شده اند، مطابقت می کنند. پس از بستن پورتها، کابل های مربوط به هر کدام را وصل کنید. دقت کنید که پین شماره ۱ کانکتور مطابقت دارد.

۷ـ برای اطمینان از اینکه تمامی چراغ ها و دکمه های جلوی جعبه کامپیوتر به درستی به سوکت های مربوطه خود در لبه جلویی مادربرد وصل شده اند کاتالوگ مادربرد را یک بار دیگر مرور کنید.


[۱] –

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.