مقاله بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی :
مقاله بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و مهندسی جداسازی از صفحه ۱۵ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی استخراج مس از کانسنگ کم عیار مجتمع مس سرچشمه با استفاده از لیچینگ باکتریایی
این مقاله دارای ۱۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیچینگ باکتریایی
مقاله باکتری مزوفیل
مقاله ترموفیل معتدل
مقاله هیپ
مقاله مس
مقاله سرچشمه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی نقش پارامتر های موثر مانند pH، غلظت آهن فریک و آهن فرو و بهینه سازی پارامتر های عملیاتی برای افزایش استخراج مس از کانسنگ سولفیدی هیپ شماره ۳ مجتمع مس سرچشمه بوده است. دراین راستا با استفاده از طرح تاگوچی ابتدا آزمایش های ظروف لرزان طراحی و شرایط بهینه استخراج مس تعیین گردید. در ادامه تست های لیچینگ ستونی طراحی و چگونگی افزایش بازیابی مس از این هیپ با استفاده از باکتری های مزوفیل وترموفیل معتدل بررسی شد. نتایج آزمایشات ظروف لرزان نشان داد حداکثر بازیابی مس در دما و pH مناسب، حضور آهن فرو و بدون حضور آهن فریک حدود۹۰ درصد می باشد. بر اساس نتایج آزمایش های ستونی بازیابی مس در لیچینگ باکتریایی با استفاده از مخلوط باکتری های مزوفیل در مقایسه با لیچینگ شیمیایی تحت شرایط بهینه، تا حدود ۳۰ درصد و با استفاده از باکتری های ترموفیل معتدل تا بیش از ۴۰ درصد افزایش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.