مقاله تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی :

مقاله تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و مهندسی جداسازی از صفحه ۴۱ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر پارامترهای عملیاتی و طراحی در طبقه بندی پودر با استفاده از سیکلون و مخزن ته نشینی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طبقه بندی پودرها
مقاله انتقال نئوماتیکی
مقاله سیکلون
مقاله مخزن ته نشینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
انتقال هوایی به جابجایی مواد توسط هوا درون لوله گفته می شود. سرعت هوا در این سیستم ها یک عامل حیاتی می باشد. در این پروژه از انتقال در فاز رقیق با سرعت ۱۰m/s استفاده شده است. مواد از درون هاپرها توسط شیر های گردان وارد خط لوله شده و توسط جدا کننده های خاصی از قبیل سیکلون ها در مکانهای مورد نظر جدا می شوند. جدا کننده ها بسته به اینکه چگونه طراحی شده باشند، قدرت جدا سازی مواد تا یک حد مشخص از لحاظ اندازه ذره را دارند. در این پروژه از این اصل برای طبقه بندی مواد از نظر اندازه ذره استفاده شده است. به این ترتیب که مواد پس از ورود به لوله وارد یک مخزن ته نشینی وزنی می شوند. در این مخزن با توجه به نوع طراحی آن و پارامترهای عملیاتی مثل سرعت هوا و خواص فیزیکی ذره، مواد درشت تر از ۷۴ m جدا شده، مواد ریزتر وارد سیکلون گردیده و در آن از هوا جدا می گردند. این سیستم با تالک، کائولن و سیلیس آزمایش شد که تاثیر عوامل پیش گفته روی راندمان جداسازی آورده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.