فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه :

بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه

فایل بی سوادی و تاثیر آن بر جامعه
فهرست مطالب

مقدمه

روش جمع آوری داده و محدودیت های پیش رو

ادبیات فایل

تجزیه و تحلیل اطلاعات

نتیجه گیری

مقدّمه

کسب علم ودانش از گذشته های دور مورد توجه ایرانیان بوده است. با این حال نظام آموزشی طی سالیان متمادی از شیوه سنتی مکتب خانه تا نظام های نوین کنونی، تغییرات بسیاری داشته است. دوره جدید آموزش کلاسیک در ایران به تأسیس دارالفنون در تهران برمی گردد که به ابتکار و همت امیرکبیر در زمان ناصرالدین شاه قاجار تاسیس گردید و دروس وعلوم مختلف نظامی، طبیعی، مهندسی، پزشکی و علوم انسانی در آن تدریس می شد.

با تأسیس دانشگاه تهران و الحاق مدارس عالی مانند دارالمعلمین عالی (دانشسرای عالی)، مدرسه حقوق وعلوم سیاسی (دانشکده حقوق)، مدرسه عالی طب (دانشکده پزشکی) در آن، دانشگاه تهران مسیر رشد و توسعه خود را با راه اندازی رشته های مختلف و جذب دانشجو از سراسر کشور ادامه داد تا جایی که در حال حاضر با جذب هزاران دانشجو و ارایه ده ها هزار نفر فارغ التحصیل به جامعه، به عنوان نماد آموزش عالی کشور شناخته می شود. علاوه بر دانشگاه تهران، در حال حاضر بیش از ۳۰۰ مرکز دانشگاهی و مؤسسه آموزش عالی در شهر تهران فعالیت دارند که به این مجموعه باید مراکز فایلی را نیز اضافه نمود. بنابراین تهران به عنوان بزرگ ترین قطب علمی و فایلی کشور ایفای نقش می کند.

در حوزه آموزش وپرورش نیز در حال حاضر ۵۱۷۵ مدرسه مشتمل بر ۳۰۴۱ باب واحد دولتی و ۲۱۲۹ باب واحد غیردولتی و غیرانتفاعی در تهران فعال می باشند. تعداد کلاس های مورد استفاده در این واحدهای آموزشی شامل ۳۱۹۶۸ کلاس درس در مدارس دولتی و ۳۱۹۶۶ کلاس در مدارس غیردولتی و غیرانتفاعی است. تعداد دانش آموزان تهرانی در مقاطع مختلف حدود ۱۱۰۶۳۵۲ نفر (۹۳۳۹۶۷ نفر در مدارس دولتی و ۱۷۲۳۸۵ نفر در مدارس غیردولتی) می باشند که بیشترین تعداد آن ها دانش آموزان مقطع ابتدایی را تشکیل می دهند.

در مجموع با توجه به رشد فزاینده تعداد جمعیت دانشجویی و دانش آموزی در مقاطع مختلف تحصیلی در کلانشهر تهران، سهم مهمی از خدمات شهری به ویژه در بخش حمل ونقل درون شهری، متوجه این قشر از جامعه است.

دانش یک ارزش است و هرکس که از آن بهره یى داشته باشد، بدون تردید با ارزش است، و بدین وسیله مى تواند قداست ویژه یى را از آن خود نماید.

علم ودانش همسان چراغى است که پیرامون شخص روشنایى مى بخشد و شخص دارنده آن، توسط این چراغ چاه را از راه، خوب را از خراب تفکیک و تمییز مى کند و درک مى کند که با پیمودن کدام راه مى تواند که خویشتن را به مقصد رساند و گلدسته ى سعادت، آرامش، آسایش و رفاه را به دست آورد و با همین چراغ مى تواند که نردبان ترقى و تکامل را بپیماید و به کوهپایه آرمان و آرزوى خود قدم گذارد.

شما خود امروز تبعات سازنده واثرات نیکوى دانش و کار برد آن را در جهان مشاهده مى کنید و براى تان پدیدار شده که کشورى که بر اسب دانش سوار است، تا هنوز چه قدر راه هاى سنگلاخى را پیموده اند و دارند آخرین آرمان خود را به عینیت در مى آورند.

در جامعه کنونی بیسوادی مانع بزرگی در جهت رشد و توسعه فرهنگی است .یونسکو می گوید:"بیسواد کسی است که نتواند یک متن ساده را بخواند و بنویسد.با اینکه بیسوادی را نمی توان به معنای فقدان دانش و حکمت در شخص فرض کرد،ولی می توان گفت بیسواد فردی است که به دانش های جدید دسترسی ندارد و نمی تواند در جامعه تاثیر گذارومشارکت فعالی داشته باشد.

بیسوادی موجب محدود بودن اشتغال میشود و بیشتر بزرگسالان بیسواد از نظر اقتصادی وضعیت خوبی ندارد. توان کسب در آمد و توانایی آنها به مشارکت خلاق در فعالیتهای اجتماعی محدود است.عدم اشتغال یا اشتغال محدود بیسوادان نیز ممکن است در ارتباط با سرمایه گذاری عمومی موجب هدر رفتن منابع مالی جامعه شود.

بی سوادی، ریشه و اساس بسیاری از مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و بی نظمی ها و آسیب های مادی و روحی و روانی در اکثر کشورهای جهان سوم است. بررسی ها بیانگر این واقعیت تلخ هستند که بی سوادی و کم سوادی گرچه مسئله ی حاد کشورهای جهان سوم است، ولی مشکل جدید کشورهای پیشرفته ی صنعتی نیز هست و در تمام جوامع شاهد این موضوع هستیم که باید بین سطح سواد و تحصیلات و پیگیری آن ها در وضع تحصیلی دانش آموزان رابطه ی مستقیم وجود دارد و پاسخ این سوال واضح است که چگونه والدین بی سواد می توانند به خوبی مشوق و راهنمایی برای فرزندانشان در راه کسب علم و دانش باشند ؟

انواع بیسوادی :

۱- بیسوادی محض

۲- بیسوادی عملی

۳. بیسوادی اطلاعاتی

هدف فایل

دراین فایل هدف این است که مشخص شود، آیا بی سوادی مردم در جامعه از عوامل موثردرجامعه به حساب می آید یا خیر.

روش جمع آوری داده ها و محدودیت های پیش رو :

در انجام این سعی بر آن شد که با استفاده از منابع موجود در اینترنت در مورد بی سوادی و تاثیرات مخرب آن بر جامعه و همچنین تهیه پرسشنامه و پخش آن در میان عده ای از مردم اطلاعات دقیقی در این زمینه داده شود و راهکارهای مبارزه با بی سوادی ارائه گردد .

همانطور که اشاره گردید برای این کار پرسشنامه ای تهیه گردید که در ادامه آن را ملاحظه می فرمایید :

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.