مقاله تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج :

مقاله تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی) از صفحه ۱۶۱ تا ۱۸۴ منتشر شده است.
نام: تعیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله غلات
مقاله مزیت نسبی
مقاله جیرفت،کهنوج
مقاله نسبت هزینه به منفعت اجتماعی
مقاله هزینه منابع داخلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مزیت نسبی یکی از معیارهای مهم اقتصادی برای برنامه ریزی تولید، صادرات و واردات است. در این مطالعه وجود یا وجود نداشتن مزیت نسبی تولید غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) در منطقه جیرفت و کهنوج در سال زراعی ۸۶-۸۵ با استفاده از دو نوع شاخص های شناسایی مزیت نسبی تعیین شد. شاخص های نوع اول شاخص منفعت خالص اجتماعی، هزینه منابع داخلی و نسبت هزینه به منفعت اجتماعی و شاخص های نوع دوم، شاخص کارایی مزیت، مقیاس مزیت و جمعی مزیت بود. بر اساس نتایج تحقیق و با استفاده از شاخص های نوع اول هیچ یک از غلات مورد بررسی در منطقه دارای مزیت نسبی نبودند. بر اساس شاخص های نوع دوم، مزیت نسبی محصول ذرت در منطقه بیش تر از متوسط کشور بود. محاسبه ضرایب حمایتی و نتایج حاصل از ماتریس تحلیل سیاستی نشان داد که در تولید محصول و نهاده هایی که کشاورزان در جریان تولید به کار برده اند، یارانه غیرمستقیم پرداخت شده و تولیدکننده در شرایط مداخله دولت نسبت به تجارت آزاد سود بیش تری کسب کرده یا زیان کم تری دیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.