مقاله پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج :
مقاله پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: پتروگرافی، کانی شناسی، ژئوشیمی و ژنز افق بوکسیت در ناحیه کیسه جین، شمال غرب آبگرم، آوج
این مقاله دارای ۱۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بوکسیت
مقاله کیسه جین
مقاله دیاسپور
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: بوکسیت از منابع اصلی تامین آلومینیوم در جهان می باشد. افق بوکسیتی کیسه جین با یک سطح فرسایشی میان سازند الیکا و سازند شمشک واقع شده است.
هدف: هدف از این پژوهش تعیین بافت، کانی شناسی، نوع و منشا بوکسیت کیسه جین می باشد.
روش بررسی: بررسی بافتی و کانی شناسی به ترتیب توسط مطالعات پتروگرافی و با استفاده از روش XRD و آنالیز شیمیایی توسط روش XRF انجام گرفت.
نتایج: مطالعات پتروگرافی نمونه های بوکسیت متراکم بافت های پیزولیتی، اُاُلیتی و دانه ای را نشان می دهد. بر اساس ترکیب اکسیدهای اصلی (Fe۲O۳–Al۲O۳–SiO۲)، نمونه های بوکسیت کیسه جین به دو گروه طبقه بندی می شوند: ۱- بوکسیت رسی که عمدتا از این نوع می باشند و ۲- بوکسیت غنی از آهن. دیاسپور و کانی های رسی از کانی های اصلی می باشند که همراه با کانی های فرعی فلدسپات، اکسیدهای آهن و آناتاز بوکسیت را تشکیل می دهند.
نتیجه گیری: بر اساس مشاهدات صحرایی، مطالعات پتروگرافی و مقادیر عناصر Cr, Ni, Zr وGa ، منشا این افق بوکسیتی، سنگ های آذرین بازیک تا حدواسط می باشد که در جنوب منطقه مطالعاتی قرار گرفته اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.