مقاله پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P :

مقاله پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱۹ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: پهنه بندی توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی به روش A.H.P
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارست
مقاله هیدروژئولوژی
مقاله AHP

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در حال حاضر به منظور تعیین میزان شدت کارستی شدن عمدتا از روش های اجرایی استفاده می شود که معمولا بسیار پر هزینه و زمان بر می باشند. فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (Analythical hierarchy process) یا AHP به عنوان یکی از بارزترین فنون تصمیم گیری و مدیریتی چند منظوره برای وضعیت های پیچیده ای که سنجه های چند گانه و مختلفی دارند، ابزار تصمیم گیری مناسبی است.
هدف: مقاله حاضر تصمیم به معرفی روش جدید AHPدر تعیین میزان توسعه یافتگی واحدهای سنگ شناختی کارستی دارد.
روش بررسی: پارامترهای موثر در توسعه کارست یک منطقه موردی در جنوب غرب استان مرکزی بر اساس الگوی مقایسات زوجی تعیین شد. سپس ضمن تشکیل درخت سلسله مراتب تصمیم در سه سطح زوجی گزینه ها، استخراج الویت ها و تعیین وزن نهایی گزینه ها، در نهایت چهار بلوک عمارت، شازند، ازنا و بصری با هم مقایسه شد.
نتایج: بلوک عمارت در منطقه بیشترین و بلوک بصری دارای کمترین توسعه یافتگی است و از دو بلوک ازنا و شازند، بلوک ازنا دارای توسعه یافتگی بیشتری می باشد.
نتیجه گیری: روش AHP امکان بررسی میزان توسعه یافتگی مناطق کارستی را با حداقل زمان و هزینه و با داشتن اطلاعات زیاد یا کم فراهم می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.