سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او دارای ۱۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او :

سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او

در این بسته دو فایل قرار داده شده است؛ فایل اول مجموعه هشت کتاب سهراب سپهری به سرگذشت سهراب سپهری، تفسیر منظومه مسافر و هشت کتاب او
فهرست زیر میباشد:

مرگ رنگ: ۱

زندگی خواب ها: ۱۷

آوار آفتاب: ۳۲

شرق اندوه: ۵۱

صدای پای آب: ۶۰

مسافر: ۷۱

حجم سبز: ۸۱

ما هیچ، ما نگاه: ۹۹

این فایل در ۱۱۳ صفحه و با فونت ۱۲ میباشد.

فایل دوم ای در مورد زندگی سهراب سپهری و تفسیر منظومه مسافر او می باشد.(این فایل نیز دارای ۲۵ صفحه است) در زیر قسمتهایی از متن این نیز قرار داده شده است.

سرگذشت مختصری از سهراب

سهراب سپهری در پانزدهم مهر ماه ۱۳۰۷ در شهرستان کاشان متولد شد. پس از پایان تحصیلات دوره ابتدائی و متوسطه به دانشسرای مقدماتی تهران رفت و در خرداد ماه ۱۳۲۴ دوره دو ساله این دانشسرا را به پایان رساند . درسال ۱۳۲۵ به استخدام اداره آموزش و پرورش کاشان در آمد و در همین سال نخستین شعرش به نام « بیمار » د رماهنامه جهان نو منتشر شد .

در سال ۱۳۲۷ از آموزش و پرورش استعفا داد و در امتحانات ششم ادبی شرکت و دیپلم ادبی گرفت و مهر ماه همان سال د ردانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به تحصیل پرداخت و در همین سال در شرکت نفت استخدام و پس از یکسال استعفا داد . …

….

تفسیری از منظومه مسافر :

منظومه « مسافر » که در سال ۱۳۴۵ منتشر شده از نظر تاریخ سرایش با فاصله دو سال از « صدای پای آب » سروده شده و از نظر انتشار با یک سال فاصله با آن منتشر شده و در حقیقت دنبال همان شعر است . ولی اگر در « صدای پای آب » شاعر مستقیماً از خود و سفر ها و تجربه هایش سخن می گوید . درمنظومه « سپهری » به هیات راوی ظاهر شده و شعر را با شرح سفر شخص ثالثی که در حقیقت خود اوست ، آغاز و در آن دیده ها ، شنیده ها و تجربه هایش را به تصویر می کشد . اما پس از شرح مختصری از رسیدن مسافر از راه و گفتگو هایش با میزبان ، مجدداً‌ به اول شخص برمی گردد و خود راوی بقیه داستان و سرگذشت شعر می شود ، اما در هیات مسافر . …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.