امداد و بهداشت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امداد و بهداشت دارای ۴۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امداد و بهداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز امداد و بهداشت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امداد و بهداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امداد و بهداشت :

امداد و بهداشت

قسمتهایی از متن:

احیای‌ قلبی‌ ـ ریوی‌ را آغاز کنید

۱) برای‌ ماساژ قفسه‌ سینه‌، دست‌های‌ خود را در موقعیت‌ مناسب‌ قرار دهید.
– با انگشتان‌ اشاره‌ و میانی‌ دست‌ پایینی‌ خود، یکی‌ از پایین‌ترین‌ دنده‌های‌ مصدوم‌ را در سمتی‌ که‌ به‌ شما نزدیک‌تر است‌ پیدا کنید. انگشتان‌ خود را در امتداد این‌ دنده‌ بلغزانید تا به‌ محل‌ اتصال‌ آن‌ به‌ استخوان‌ جناغ‌ برسید. انگشت‌ میانی‌ خود را در همین‌ نقطه‌ و انگشت‌ اشاره‌ را در کنار آن‌، روی‌ جناغ‌ قرار دهید.
کف‌ دست‌ دیگر خود را روی‌ استخوان‌ جناغ‌ بگذارید؛ آن‌ را به‌ سمت‌ پایین‌ بلغزانید تا به‌ انگشت‌ اشاره‌ (دست‌ اول‌) برسد. این‌ قسمت‌، همان‌ محلی‌ است‌ که‌ باید روی‌ آن‌ فشار وارد کنید.
– کف‌ دست‌ اول‌ خود را روی‌ دست‌ دیگر قرار دهید و انگشتان‌ خود را در هم‌ قفل‌ کنید.

احیای‌ قلبی‌ ـ ریوی‌ را آغاز کنید

۲) ماساژ قفسه‌ سینه‌ و احیای‌ تنفسی‌ را آغاز کنید.
– کاملاً روی‌ مصدوم‌ خم‌ شوید به‌ طوری‌ که‌ دستان‌ شما به‌ حالت‌ مستقیم‌ قرار بگیرند. استخوان‌ جناغ‌ را به‌طور عمودی‌ فشار دهید و آن‌ را ۵-۴ سانتیمتر در قفسه‌ سینه‌ فرو ببرید.
– قفسه‌ سینه‌ را ۱۵ بار (با سرعت‌ 100 بار در دقیقه‌) ماساژ دهید.
– سر را به‌ عقب‌ خم‌ کنید، چانه‌ را بالا بکشید و ۲ بار تنفس‌ بدهید.
– به‌طور متناوب‌، ۱۵ بار ماساژ قفسه‌ سینه‌ و ۲ بار تنفس‌ بدهید.
– احیای‌ قلبی‌ ـ ریوی‌ را تا زمانی‌ ادامه‌ بدهید که‌ نیروهای‌ امداد اورژانس‌، مسؤولیت‌ (عملیات‌ احیا) را بر عهده‌ بگیرند یا مصدوم‌ حرکت‌ کند یا نفس‌ بکشد و یا آنقدر خسته‌ شوید که‌ دیگر نتوانید ادامه‌ دهید. …

….

بخش دوم

امداد به دنبال حوادث

فصل اول : امداد و کمکهای اولیه

فصل دوم : بهداشت زمان اضطرار

فصل اول

ایست قلبی و تنفسی

منظور از ایست قلبی، حالتی است که ضربان قلب کاملاً از بین می رود و منظور از ایست تنفسی از کار افتادن تنفس خود به خودی در فرد است. این حالات می تواند به دنبال سکته قلبی، شوک، خونریزیهای بسیار شدید، گیر کردن اجسام خارجی در حلق، غرق شدگی، برق گرفتگی و … رخ دهد.

بیشترین شانس برای زنده ماندن اُرگانهای حیاتی بدن خصوصاً مغز در صورت ایست قلبی و تنفسی ۳الی۴ دقیقه است و در این فرصت باید سریعاً اقدامات اولیه برای مصدوم انجام شود.

اقدامات اولیه : احیای اولیه

احیای قلبی ریوی (CPR)

همانگونه که ذکر شد چنانچه پس از وقوع ایست قلبی ـ تنفسی در کمتر از ۴ دقیقه به فرد مصدوم رسیدگی شود و عملیات احیای وی شروع گردد، شانس زنده ماندن وی بالا خواهد رفت. قبل از شروع عملیات احیای قلبی ـ ریوی باید مطمئن شد آیا فرد واقعاً دچار ایست قلبی ـ ریوی شده است یا خیر، چرا که انجام عملیات اقدامات اولیه بر روی فردی که دچار ایست قلبی نشده باشد، می تواند منجر به ایست قلبی و مرگ وی شود. جهت اطمینان از ایست تنفسی با مشاهده حرکات تنفسی قفسه سینه می توان به وجود تنفس در مصدوم پی برد و یا می توان گوش یا گونه خود را نزدیک دهان وی قرار داد تا صدای تنفس وی را شنیده یا جریان آن را حس کرد. سپس نبض بیمار، بررسی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.