مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا) :

مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱۳۱ تا ۱۴۶ منتشر شده است.
نام: پتروگرافی، ژئوشیمی و محیط زمین ساختی- ماگمایی توده گرانیتوئیدی حاجی آباد (جنوب بوئین زهرا)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حاجی آباد
مقاله زون ارومیه- دختر
مقاله متاآلومین
مقاله گرانیتوئید تیپ I

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: توده گرانیتوئیدی حاجی آباد با وسعت تقریبی ۹۰ کیلومتر مربع در ۱۳۵ کیلومتری جنوب غرب تهران، ۷ کیلومتری جنوب شهرستان بوئین زهرا واقع شده است. این توده با سن تقریبی ۳۹۲(±۳۲) میلیون سال در بخش مرکزی زون ارومیه– دختر تزریق و جایگزین شده است.
هدف: در این مقاله به بررسی دقیق سنگ شناسی توده نفوذی مذکور، جنبه های ژنتیکی و تکتنوماگمایی توده فوق بر اساس تحقیقات جدیدی که تا کنون بر روی این گونه سنگ ها انجام گرفته است پرداخته ایم.
روش بررسی: برای انجام این پژوهش ابتدا بررسی های صحرایی و نمونه برداری در منطقه صورت گرفت. با استفاده از روش XRF تجزیه عناصر اصلی و فرعی به عمل آمد و به روش XRD جهت بررسی های کانی شناسی تجزیه به عمل آمد.
نتایج: توده نفوذی حاجی آباد دارای طیف ترکیبی سینوگرانیت، مونزوگرانیت و گرانودیوریت و گرانوفیر می باشد (SiO۲=۶۳-۷۲wt%). از لحاظ سری ماگمائی از نوع کالک آلکالن پتاسیم متوسط تا بالا و از لحاظ شاخص اشباع از آلومین، متاآلومین می باشد و از نوع گرانیتوئیدهای تیپ I و معادل سری مگنتیتی هستند از لحاظ جایگاه تکتونیکی جزو گرانیتوئیدهای CAG قوس قاره ای و دیاگرام های مختلف تمایز محیط تکتونیکی نیز جایگاه گرانیتوئیدهای قوس های آتشفشانی (VAG) حاشیه قاره را برای آنها محرز می نمایند.
نتیجه گیری: این توده نفوذی در یک محیط کوهزایی مرتبط با رژیم فرورانشی و همزمان با برخورد تشکیل شده است (در جریان فرورانش لبه اقیانوسی نوتتیس به سمت شمال در مزوزوئیک پیشین– سنوزوییک) شواهد صحرایی، پتروگرافی و ژئوشیمی حاکی از آن است که فرایندهای تفریق ماگمایی در تشکیل این توده نقش بارزی ایفا نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.