هلال احمر و صلیب سرخ


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 هلال احمر و صلیب سرخ دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد هلال احمر و صلیب سرخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز هلال احمر و صلیب سرخ۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی هلال احمر و صلیب سرخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن هلال احمر و صلیب سرخ :

هلال احمر و صلیب سرخ

مطالب:

نحوه شکل گیری صلیب سرخ و هلال احمر

هلال احمر

نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر

ارکان قانونی نهضت

علامت های نهضت

استراتژی عمومی نهضت

جمعیت های ملی

تاریخچه سازمان جوانان و خانه های جوانان جمعیت هلال احمر

۱- سازمان جوانان شیر و خورشید سرخ ایران

الف ـ تاریخچه تأسیس

ب ـ اهداف سازمان جوانان

ج ـ ارکان سازمان جوانان

شرح وظایف سازمان

تشکیلات سازمان

اعضای سازمان

۲- خانه‌های جوانان شیر و خورشید سرخ ایران

اهداف خانه‌های جوانان

آشنایی جوانان با نگرش های ملی و میهنی

محورهای فعالیت های خانه‌های جوانان

سازمان جوانان هلال احمر و مراکز پرورش اسلامی

سازمان جوانان هلال احمر

شعار جوانان هلال احمر

نحوه عضویت در سازمان

مراکز پرورش اسلامی جوانان

شرح فعالیتهای مراکز پرورش اسلامی جوانان

تاریخچه و سازماندهی اداری سازمان جوانان

آشنایی با سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

دستورالعمل اجرایی مصور مانور زلزله و ایمنی

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: قسمتهایی از متن:

نحوه شکل گیری صلیب سرخ و هلال احمر

عنوان سازمان بین المللی با هدف تخفیف آلام انسانی و حفظ و پیشرفت بهداشت عمومی، بر طبق موافقتنامه ژنو در سال ۱۸۶۴ میلادی و خاصه درنتیجه مساعی شخصی به نام ژن هنری دونان (Jean Henry Dunant ، ۱۹۱۰ ـ ۱۸۲۸) سوئیسی، پس از تشکیل صلیب سرخ نامیده شد. در سال ۱۸۶۲ دونان کتاب “خاطره ای از سولفرینو Solferino ” را شرح داد و خواستار تشکیل جمعیتهای امدادی داوطلب برای تسکین آلام این گونه آسیب دیدگان از جنگ شد.

وی پیشنهاد کرد که خدمت به رنجوران و زخمی های نظامی، فعالیتی بی طرف محسوب شود و “انجمن ژنوی امور عام المنفعه” با علاقه وافر از پیشنهاد وی استقبال کرد و در نتیجه، یک کنفرانس بین المللی با شرکت نمایندگان ۱۶ کشور در ژنو تشکیل شد و موافقتنامه ۱۸۶۴ میلادی برای بهبود وضع مجروحان و رنجوران نظامی میدان جنگ تدوین شد و به امضای نمایندگان دوازده دولت از کشورهای شرکت کننده رسید و در آن بی طرف شمردن متصدیان خدمات پزشکی نیروهای مسلح، رفتار انسانی با زخمی ها و بی طرفی غیر نظامیانی که داوطلبانه به کمک مجروحان جنگ می شتابند و نیز علامتی بین المللی به منظور مشخص ساختن اعضا و وسایلی که در این راه به کار می روند پیش بینی شده بود. به افتخار ملیت دونان، صلیبی سرخ بر زمینه ای سفید به تقلید از پرچم سوئیس به عنوان نماد و علامت آن انتخاب شد.

در سال ۱۹۶۳ میلادی، در ۸۸ کشور جهان جمعیتهای ملی صلیب سرخ پدید آمد و همچنین دو گروه بین المللی دیگر نیز مرکزشان در ژنو دایر بود، یکی کمیته بین المللی صلیب سرخ تأسیس ۱۸۶۳ میلادی مرکب از ۲۵ تن از بزرگان سوئیس که هنگام جنگ به عنوان میانجی های بی طرف خدمت می کردند و دیگری اتحادیه جمیعتهای صلیب سرخ تأسیس ۱۹۱۹ میلادی، که هدفش کمکهای متقابل و همکاری و توسعه فعالیتهای مربوطه خاصه در زمان صلح بود. فعالیت صلیب سرخ بین المللی از پایان جنگ جهانی دوم توسعه فراوانی یافت …

….

۲- خانه‌های جوانان شیر و خورشید سرخ ایران

به منظور ایجاد تسهیلات رفاهی جهت پوشش اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در محیط های سالم، جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران از سال ۱۳۴۵ اقدام به تأسیس « خانه‌های جوانان» نمود.

اولین خانه جوانان با استفاده از امکانات محدود در شهرستان خرمشهر شروع بکار کرد و با استقبال نوجوانان و جوانان مواجه شد تا آنجا که تا پایان سال ۱۳۵۱ تعداد این خانه‌ها به ده باب و در پایان سال ۱۳۵۳ به ۱۳ باب افزایش یافت. تا سال ۱۳۵۵، تعداد ۲۰ باب خانه جوانان در تهران و شهرستان ها فعالیت می‌کردند که جمع اعضای آنها به بیست هزار نفر بالغ می‌گردید.

اهداف خانه‌های جوانان

ایجاد فرصت های لازم به منظور پرورش استعدادها و افزایش مهارت ها و آگاهی جوانان از طریق فعالیت های خلاق و سالم در اوقات فراغت

آشنایی جوانان با نگرش های ملی و میهنی

آشنا ساختن جوانان با فلسفه‌های تعاون و همکاری اجتماعی ایجاد و تقویت حس مسئولیت و رهبری و مدیریت در جوانان از طریق مشارکت آنها در فعالیت های خانه‌های جوانان

محورهای فعالیت های خانه‌های جوانان

برنامه‌های امدادی، امور هنری و اجتماعی، آموزش های مقدماتی حرفه‌ای، فعالیت های آموزشی و برنامه‌های ورزشی به عنوان محورهای اصلی فعالیت های خانه‌های جوانان محسوب می‌شد.

سازمان جوانان هلال احمر و مراکز پرورش اسلامی

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت های جوانان را با دو تشکل عمده تحت عناوین “سازمان جوانان” و “مراکز پرورش اسلامی” پوشش می‌دهد. بر اساس اسناد و مدارک موجود، نحوه تکوین، اهداف، شرح وظایف و عملکرد تشکل های فوق بطور اجمال معرفی می‌شود. …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.