تصفیه فاضلاب ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تصفیه فاضلاب ها دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تصفیه فاضلاب ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز تصفیه فاضلاب ها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تصفیه فاضلاب ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تصفیه فاضلاب ها :
تصفیه فاضلابها
قسمتهایی از متن:
محققان دانشگاهUniSA در استرالیا به دنبال توسعه روش منحصر به فردی برای تصفیه فاضلابها هستند که بدون استفاده از مواد شیمیایی گران قیمت، کیفیت آب را بیشتر از روشهای موجود بهبود میبخشد. آخرین مرحله تصفیه آب، حذف موجودات زنده بسیار ریز است. در حال حاضر از کلر به عنوان ماده ضدعفونیکننده استفاده میشود، ولی در این حالت حتی بعد از تصفیه هم ترکیبات ارگانیک زیادی در آب حضور دارند. کلر موجودات زنده ریز را از آب حذف میکند، ولی با آلایندههای ارگانیک واکنش داده، محصولات جانبی تجزیهناپذیر و سمی تولید میکند که نمیتوان آنها را از آب حذف کرد. انتقال این مواد به محیطزیست و استفاده از آنها در کشاورزی و دیگر صنایع میتواند مشکلات بهداشتی جدی ایجاد کند.
تصفیه فاضلاب به کمک نانوکاتالیزور نوری میتواند جایگزین سومین مرحله تصفیه یعنی ضد عفونی با کلر شود تا موجودات زنده ریز و ترکیبات آلی را به طور همزمان حذف و فاضلاب را به یک منبع آب مناسب تبدیل کند. به طور طبیعی موجودات زنده ریز، ترکیبات ارگانیک بزرگ را کوچکتر میکنند؛ اما از آنجا که این ترکیبات به طور زیستی تجزیه ناپذیرند، ما مجبور به استفاده از نوعی انرژی برای تجزیه آنها هستیم. این انرژی از اشعه فرابنفش نور خورشید گرفته میشود و به همراه کاتالیزورهای نوری مورد استفاده قرار میگیرد.
انرژی تولید شده از واکنش سلول کاتالیزوری نوری میتواند موجودات زنده ریز را کشته و ترکیبات تجزیهناپذیر را تجزیه کند. این فرایند به دلیل امکان استفاده مجدد از کاتالیزورهای نوری، بسیار مقرون به صرفه است . ذرات کاتالیزوری چه به صورت همگن در محلول پراکنده شده یا روی ساختارهای غشایی رسوب داده شده باشند، میتوانند ما را از تجزیه شیمیایی آلایندهها مطمئن سازند. …
…
نتیجهگیری:
با توجه به مطالب ذکر شده در مباحث پیشین و اهمیت برگشت و استفاده مجدداز فاضلاب نیروگاهها لزوم استفاده از فرایند بازیابی وتولید آب مقطر از فاضلاب نیروگاه مشخص میشود. همانطور که در این فرآیند مشاهده میشود حدود درصد از فاضلاب ورودی به این فرآیند به محصول آب مقطر تبدیل میشود و تنها درصد آن به عنوان فاضلاب تغلیظ شده از فرآیند خارج میشود که به دلیل عدم انطباق شاخصهای کیفی پساب تغلیظ شده با استانداردهای ملی سازمان حفاظت محیطزیست ایران به منظور تخلیه به محیطزیست لازم است که این پساب به استخرهای تبخیر طبیعی هدایت شود. حال اگر به عنوان نمونه یک نیروگاه MW× با سیستم برج خنککنندهتر را در نظر بگیریم بطور تقریبی در حدود متر مکعب بر ساعت آب خام مصرف میشود که در حدود متر مکعب بر ساعت طی فرآیندهای مختلف به فاضلاب نمکی تبدیل میشود. باورود این حجم فاضلاب به فرآیند بازیابی، در حدود متر مکعب بر ساعت آب مقطر تولید میشود که مابقی آن به دلیل وجود املاح بسیار بالا به استخرهای تبخیر طبیعی تخلیه و رسوبات جمعآوری میشود. در کل مزایای بکارگیری فرآیند بازیابی فاضلاب نیروگاه با استفاده از تبخیرکننده با تراکم مجدد بخار را میتوان به شرح زیر اعلام کرد.
) جلوگیری از تخلیه فاضلابهای مختلف نیروگاه به محیطزیست
) تولید آب مقطر به منظور تامین بخشی از آب مصرفی نیروگاه
) کاهش حجم فاضلاب نمکی ورودی به استخر تبخیر طبیعی و در نتیجه صرفهجویی اقتصادی در احداث آن
) صرفهجویی در برداشت منابع آبی کشور
سیستم نوین تصفیه همزمان شیمیایی- بیولوژیکی
برای تصفیه فاضلاب های خانگی، صنعتی و فوق سنگین
این روش برای اولین بار در دنیا توسط دکتر محمد تقی دانشور از شرکت فایلات پیشرفته ابداع شده و ابتدا در استرالیا به شماره های PQ3066 و PQ4005 و PQ4309 به ثبت رسیده است ، سپس به صورت بین المللی با شماره PCT/AU00/01162 ثبت و توسط سازمان جهانی مالکیت معنوی به شماره ۰۱/۲۳۳۰۸ WO به چاپ رسیده است.
روش تصفیه همزمان شیمیایی- بیولوژیکی جدیدترین روش شناخته شده در دنیا می باشد. در این روش ازن همراه با هوا به حوضچه ها، راکتورها یا استخرهای هوادهی که در آنها تصفیه بیولوژیکی در حال انجام است دمیده می شود. ازن تزریق شده مزایای خاصی به همراه داشته و امتیازات و برتریهای ویژه ای به تصفیه بیولوژیکی به کار گرفته شده می افزاید. …
…
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.