مقاله کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک) :

مقاله کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد از صفحه ۵۱ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: کاربرد منطقه خنثی در ساخت پروتز کامل (معرفی تکنیک)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منطقه خنثی
مقاله پروتز کامل
مقاله گیر
مقاله ثبات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: عدم توجه به عملکرد عضلات محدودکننده پروتز کامل علاوه بر کاهش گیر و ثبات مشکلات دیگری را نیز در پی خواهد داشت که نهایتا پروتز کامل را با عدم رضایت بیمار مواجه می کند. ثبت و به کارگیری منطقه خنثی از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری می کند. منطقه خنثی فضایی از ناحیه بی دندانی در دهان بیمار است که در آن نیروهای اعمال شده از طرف زبان به سمت خارج بر پروتز توسط نیرو های اعمال شده از طرف لب ها و گونه ها به سمت داخل بر پروتز خنثی می شود. ثبت و استفاده از منطقه خنثی در فرم دادن کانتور سطح پالیش شده دنچر و موقعیت دندان ها خصوصا در مورد بیماران دارای ریج های شدیدا آتروفیک، بیماران مسن و نیز بیماران با بعد عمودی کاهش یافته از اهمیت زیادی برخوردار است.
معرفی تکنیک: در مطالعه حاضر که یک مطالعه جهت معرفی تکنیک است، منطقه خنثی در بیماری که مبتلا به کاهش تونسیته عضلات صورت بود، با کمک مواد بهسازی بافت بر روی ریم های آکریلی فک بالا و فک پایین که در تری های اختصاصی دو فک ایجاد شده بودند، ثبت شد.
نتیجه گیری: از آنجایی که پس ازFollow up های ۲ هفته ای و ۲ ماهه پس از تحویل پروتز به بیمار، وی رضایت کافی را از پروتزش داشت، به نظر می رسد که روش معرفی شده در این مطالعه، روش مناسبی جهت ساخت پروتز کامل، خصوصا در اینگونه بیماران (مبتلا به کاهش تونوس عضلانی و 😉 باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.