سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ دارای ۵۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ :
سمینار برق بررسی فیلترهای SAW در فرکانسهای بالای GHZ
چکیده
از دهه ۶۰ میلادی مطالعات بر روی ادوات امواج صوتی سطحی به ویژه فیلترهای آن آغاز شده بود در آن زمان آقای ریلی و همکارانش به دلیل محدودیت در تکنولوژی لیتوگرافی نتوانستند این فیلترها را برای فرکانس های بالا گسترش دهند، اما پس از رسیدن به فرکانس های بالا در باند فرکانس یعنی در باند فرکانسی ۳۰۰ – 30 مگاهرتز و ۳۰۰ مگاهرتز تا ۳ گیگاهرتز به کار برده شدند، همچنین در سیستم مخابرات بی سیم و سیستم های رادار تجهیزات میکروسل استفاده می شوند. در ادوات پردازش سیگنال فرکانس بالا و مخابرات ماهواره ای شبکه های محلی استفاده می شوند. برای رسیدن به این هدف دو روش در این سمینار بررسی می شود که به توضیح آن پرداخته می شود: ۱- اینکه بتوانیم با استفاده از تکنولوژی لیتوگرافی در حد ۳۰ – 3 ساخت تا بتوان فرکانس های در حد گیگاهرتز به دست آورد. ۲- روش دوم استفاده از بسترهایی با سرعت های بالا از قبیل شیشه و یاقوت یا بستر های پیزوالکتریک همانند که دارای سرعت موج بالا در این تکنولوژی می باشد.
فصل اول
۱-۱- مقدمه
ادوات امواج آکوستیکی سطحی برای ساخت برچسب هایی جهت شناسایی و یا سنجش در فرکانس های مختلف استفاده قرار می گیرند. اصولا این ادوات برای کاربردهای بدون و سنجش از راه دور مورد نیاز می باشند.
این ادوات را می توان به صورت موثری با استفاده از لایه نشانی یک مبدل اینتر دیجیتال بر روی یک زیرلایه پیزوالکتریک القاء و آشکارسازی کرد. مبدل های بسیار ظریف را می توان با استفاده از فرایند فتو لیتوگرافی به صورت انبوه تولید کرد. از آنجا که این فرایند در ساخت ادوات نیمه هادی کاربرد فراوان دارد و پیشرفت های چشمگیری در آن صورت گرفته است امکان ساخت طرح های بسیار مناسبی از انواع مبدل های اینتر دیجیتا وجود دارد.
ساخت فیلترهای فشرده پالسی برای رادار و رزوناتورهای پایدار برای ساعت و اندازه گیری دقیق زمان، نمونه های دیگری از کابردهای ادوات هستند که با شناسایی این تکنولوژی قابل ارائه خواهند بود.
۲-۱- ادوات SAW – قابلیت ها – محدودیت ها
فیلترهایی که بر پایه تکنولوژی SAW ساخته شده اند به طور وسیع در چندین نوع از تجهیزات الکترونیکی استفاده می شوند. مزیت این نوع فیلترها را در قابلیت اعتماد – خصوصیات فاز خطی و پایداری دما می توان نام برد.
پردازش ساده از این نیمه هادی ها نشان دهنده این امر است که می توان استفاده وسیعی از این تکنولوژی در ادوات مختلف داشت به نحوی که هزینه را کاهش داده و مینیمم فرکانس را محدود کند. (باند فرکانسی) امواج صوتی در این ابزارها همانند امواج سطحی منتشر می شوند.
و از این رو به آسانی به وسیله تغییرات در سطح بستر می توانند آشفته شوند تکنولوژی فیلتر SAW همچنین به خاطر قابلیت های ساخت در فرکانس های بالاتر که طول موج کوچکتر را طلب می کند، محدود می شود. معمولا این ادوات می توانند در رنج کاری از ۱۰۰MGZ تا ۳GHZ محدود می شود. برای حفاظت از این ادوات بسته بندی صحیح لازم است.
۳-۱- کاربردها
ادوات با امواج صوتی سطحی کاربردهای متنوعی همانند سنسورهای شیمیایی و موتورهای شتاب دهنده، اسیلاتورها، رادیوهای دیجیتالی، تلفن های سلولی، ماهواره ها، مودم ها، رادارها، ریموت کنترل ها و برچسب های مغناطیسی دارند. یک برچسب حسکر از راه دور غیرفعال، برچسبی است که توانایی شناسایی و یا اندازه گیری بعضی از خواص فیزیکی را از راه دور و بدون استفاده از سیم دارد و فاقد هرگونه منبع تغذیه می باشد.
این برچسب ها امواج یک سیگنال اولیه را که از یک کدخوان فرستاده می شود دریافت و مجددا منتقل می کنند، اگرچه این سیستم تفاوت های اساسی با یک رادار دارد ولی برای فهم بهتر موضوع می توان آن را به عنوان یک رادار در نظر گرفت. این سیستم بازجو نامیده می شود.
اساس کار این سیستم به این شکل است که کدخوان یک سیگنال رادیویی را فرستاده و پاسخ آن را از هریک از برچسب هایی که در نزدیکی آن قرار دارند دریافت می کند. از آنجایی که به طور کلی ضروری است که هر برچسب از سایر برچسب ها متمایز باشد، پاسخ هر برچسب خاص به سیستم کدخوان باید بتواند برچسب مورد نظر را تعیین نماید. برای عموم کدخوان ها هر برچسب باید به صورت فازی و یا تاخیری و یا به صورت هر دو صورت، کدگزاری شده باشد تا بتواند اثر یکتائی را از خود برای کدخوان به جای گذارد، به علاوه هر سیستم کدخوان باید بتواند تمام برچسب های کد شده را شناسایی کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.