سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل پی دی اف
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته دارای ۵۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته :

سمینار نساجی بررسی رفتار فیزیکی و تولید پارچه های حلقوی تاری چند محوری در دهه گذشته

چکیده:

نوشته های اخیر در مورد کامپوزیت ها تمایل دارند به ارائه جنبه های تولید و بررسی ویژگی های، به صورت جداگانه بپردازند. این بررسی کمک می کند که این دو گروه از ادبیات به همرا ههم بیایند و خواننده را با موضوع کامپوزیت حلقوی آشنا کنند. این یادداشت حاوی نتیجه خلاصه ای از حالت رایج در تکنولوژی بافت برای تقویت کامپوزیت پیشرفته است.

ویژگی های مکانیکی انتخابی از کامپوزیت حلقوی، و برخی از طرح های قابل پیش بینی و موجود برای تعیین آنها، نیز بررسی شده اند. در نتیجه، تعدادی از کاربردهای اخیر و بالقوه از بافت برای کامپوزیت مهندسی، روشن شده اند. از طریق یک بررسی ادراکی از این موضوع، این عقیده وجود دارد که مهندسین کامپوزیت، قادر به درک بهتر نیازها از بافت پیشرفته خواهند بود و نیز کامپوزیت های مهندسی می توانند به نحو بهتری دارای توانایی و محدودیت های بافت برای تقویت کامپوزیت باشند. این مسئله باید منجر به استفاده موثرتر و کاربرد گسترده از کامپوزیت حلقوی شود.

مقدمه:

صنعت پارچه، توانایی تولید پارچه هایی شبیه به شبکه یا نزدیک به آن را با استفاده از روش های خودکاری مثل بی بافت، بافندگی تاری پودی، سوزن دوزی و بافندگی حلقوی گسترش داده است. از لحاظ توانایی برای صرفه جویی هزینه ها و افزایش کار ماشینی، برخی از روش های بافت سنتی برای تولید پارچه در کامپوزیت پلیمر پیشرفته، پذیرفته شده اند. بافندگی حلقوی به طور ویژه و به خوبی در ساخت سریع اجزاء به همراه اشکال پیچیده قرار گرفته که به واسطه مقاومت پایین در برابر تغییر شکل پارچه می باشد. در عوض، دستگاه های حلقوی موجود به صورت موفقیت آمیزی، استفاده از انواع متفاوت الیاف را با اجرای بالا پذیرفته اند، مثل شیشه، کربن، آرامید و حتی سرامیک ها که هر دو نوع پارچه هایی شبیه به شبکه و یا شبکه ای صاف را تولید می کنند. پارچه همانطور که مورد نیاز است شکل می گیرد و در اجزای کامپوزیت با استفاده از یک روش، نمونه مایع مناسب قرار می گیرد، مثل نمونه انتقال رزین (RTM) یا خیساندن فیلم رزین (RFI).

استفاده از شکل شبکه ای یا تقریبا شبکه ای به روشنی در حداقل ضایعات ماده ای و کاهش زمان تولید، دارای مزیت است.

به هرحال، گسترش یک اجرای بافت حلقوی کاملا جدید می تواند مصرف زمانی و هزینه بالا را بهبود بخشد، به طوری که این بخش می تواند از لحاظ اقتصادی در تمام موارد غیر ضروری باشد، در این گونه موارد پارچه های حلقوی صاف با مقدار بالای قابلیت شکل پذیری / قابلیت نصب باید استفاده شود تا وسیله ای را برای یکپارچگی بعدی شکل دهند و جزء کامپوزیت مورد نیاز را تولید کنند. علیرغم قابلیت شکل پذیری استثنایی، توجهات جدی به اجرای مکانیکی در بخش عموما ضعیف تر در کامپوزیت های حلقوی در مقایسه با مواد و ترکیبات معمول تر، وجود دارند. این نامرغوبی در ویژگی های کامپوزیت های حلقوی اصولا از استفاده محدود از سختی الیاف و توانایی الیاف ناصاف تر در ساختار بافت نشأت می گیرد که پارچه ها را در سطح بسیار بالا مجددا شکل می دهد. در مجموع، صدمه وارد شده بر الیاف در طول مرحله بافت می تواند ویژگی های مکانیکی را تنزل بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.